fbpx
Companii Stiri

Secom intră pe un nou segment de piață3 min

04/04/2017 3 min read

Secom intră pe un nou segment de piață3 min

Reading Time: 3 minute

Compania românească Secom se extinde pe segmentul produselor naturale pentru frumusețe și introduce în portofoliu produsele Andalou Naturals, primul brand de cosmetice naturale cu ingrediente nemodificate genetic (Non-GMO), din Statele Unite ale Americii.

Produsele Andalou Naturals sunt create pe bază de celule stem din plante și fructe și ingrediente precum resveratrolul, probioticele, enzime derivate din fructe de pădure, Coenzima Q-10 sau mierea de Manuka. Produsele conțin ingrediente nemodificate genetic (Non-GMO), acesta fiind primul brand din industria de frumusețe, din SUA care a obținut certificarea Non-GMO, formulele au ingrediente certificate organic, produsele sunt Cruelty-Free (nu au fost testate pe animale), nu conțin gluten, nu conțin parabeni, sunt Eco-Friendly, provin din comerțul echitabil (Fair Trade), sunt Vegetariene & Vegane și datorită formulelor naturale pot fi folosite de femeile însărcinate sau care alăptează.

Formulele asociază celule stem din măr, din specia Uttwiler Spätlauber, bogate în fitonutrienți și proteine, celule stem din struguri, specia Gamay Teinturier Freaux, conțin o cantitate considerabilă de flavonoide numite antocianine, cu rol puternic antioxidant, celulele stem din argan (Argania Spinosa), bogate în acizi grași esențiali, antioxidanți și vitamina E, celulele stem din transafir alpin (Rhododendron ferrugineum), o specie rezistentă la razele UV și la condițiile meteo extreme, aceste celule fiind utilizate pentru calmarea tenului sensibil, reactiv.

Celulele stem din plante și fructe acționează la nivelul celor trei straturi ale pielii şi sunt obţinute printr-un proces tehnologic care se succede pe mai multe etape. În prima fază plantele/fructele selecționate sunt tăiate și păstrate în condiții speciale astfel încât fructul sau planta să intre într-un proces de regenerare. În acest proces se produc celulele stem care sunt recoltate ca extract. Aceste extracte sunt numite celule stem „universale“ datorită capacității lor de a se adapta la activitatea proprie a celulelelor pielii, sprijinind procesul lor de regenerare.

Linia destinată îngrijirii tenului se împarte în patru game distincte (Gama 1000 Roses, Gama Age Defying, Gama Clear Skin, Gama Brightening), adaptate nevoilor de îngrijire a fiecărui tip de ten, și cuprinde produse pentru curățarea pielii (demachiate, tonere), produse pentru regenerare, produse pentru întreținere și îngrijire (creme de zi și de noapte, loțiuni hidratante), tratamente (măști, serum-uri).

Fiecare gamă pentru îngrijirea tenului cuprinde un chit de start care include toate produsele din rutina de îngrijre, în cantitate redusă.

Linia de îngrijire a părului cuprinde trei game (strălucire, volum sau hidratare) și acestea includ șampon, balsam și/sau un produs de styling.

În gama de îngrijire a corpului Andalou Naturals se regăsesc geluri de duș, loțiuni de corp, creme de mâini și unturi de corp.

Noua gamă cuprinde 60 de produse pentru îngrijirea tenului, părului și corpului, iar Secom ajunge astfel la un portofoliu de peste 300 de produse (suplimente alimentare şi produse naturale pentru frumuseţe) şi este importatorul exclusiv în România pentru 11 producători internaţionali.

Toate produsele sunt disponibile în rețeaua de magazine Secom din București, Brașov, Bacău, Cluj, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu și Timișoara, online pe www.secom.ro și la unele magazine și farmacii partenere.

Andalou Naturals este o companie din SUA, fondată în anul 2010, de Stacey Kelly Egide și Mark Egide.

Secom este importatorul exclusiv în România al brand-urilor Andalou Naturals, Solaray, KAL, ChildLife Essentials, Jarrow Formulas, Nature’s Way, Boerike&Tafel, China-Japan Feida Union, Essiac Mushroom Winsdom, Life-Flo, producători de top din SUA, recunoscuți datorită formulelor inovatoare.

În prezent, portofoliul Secom acoperă toată gama de afecțiuni, cuprinzând peste 250 de suplimente alimentare naturale și aproximativ 100 de cosmetice naturale, o mare parte unice pe piața din România.

Produsele Secom sunt disponibile în peste 8000 de farmacii și magazine cu profil naturist la nivel național, precum și în cele 12 magazine Secom din București, Brașov, Bacău, Cluj, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu și Timișoara.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *