Finanțe Stiri

Sefii Bancii Feroviara, pe WhatsApp cu antreprenorii

7 sept. 2015 < 1 min

Sefii Bancii Feroviara, pe WhatsApp cu antreprenorii

Reading Time: < 1 minut

Banca Comerciala Feroviara (BCF) anunta incheierea procesului de restructurare si reimprospatare a echipei si introducerea de noi garantii de calitate a serviciilor bancare, unice pe piata din Romania.

“Incepand de luni, 7 septembrie 2015, clientii persoane juridice care isi deschid conturi Primus IMM si Primus Antreprenor primesc numerele de telefon mobil al Presedintelui Consiliului de Supraveghere, Lucian Isar, si al Directorului General, Ioan Mihail Anca, disponibile si pe WhatsApp. Astfel, feedback-ul legat de calitatea serviciilor bancii va fi primit direct de catre conducere, iar sugestiile si observatiile clientilor isi vor gasi rapid raspunsul”, anunta banca, intr-o pe blogul Elara by BCF.

isar si ancaLucian Isar si Ioan Mihail Anca spera ca astfel vor fi la consolidate relatiile cu IMM-urile si cu antreprenorii romani, punand la dispozitie atat un canal de comunicare in timp real, cat si expertiza proprie in domeniu.

Produsul PRIMUS by BCF este un pachet bancar lansat in anul 2014, transparent si cuprinzator, la cele mai mici costuri de pe piata, adresat atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: