Companii Stiri

Septembrie marchează un nou târg imobiliar în Capitală

4 sept. 2019 2 min

Septembrie marchează un nou târg imobiliar în Capitală

Reading Time: 2 minute

Imobiliarum organizează cel de-al doilea târg de toamnă în București, în perioada 21- 22 septembrie, în Piața Universității. Astfel, Imobiliarium Universitate se alătură Imobiliarium Băneasa pentru o mai mare ofertă de locuințe.

Decizia de a organiza un al doilea târg  a venit pe marginea cererii tot mai mari, de la ediție la ediție, din partea dezvoltatorilor care urmăresc să-și promoveze produsele și serviciile. De asemenea, un alt motiv care a stat la baza extinderii conceptului a fost și cerința din partea vizitatorilor de a prospecta oferte imobiliare din zone cât mai diverse ale Bucureștiului și împrejurimilor, dar și cât mai adaptate posibilităților lor. 

Adrian Stanescu Project Manager Imobiliarium

”Am hotărât să evităm supra aglomerarea Imobiliarium Băneasa. Am luat în considerare necesitatea acoperirii unor noi zone din Capitală, mai accesibile ca preț, până acum reprezentate mai puțin în cadrul târgului de la Băneasa. Obiectivul nostru rămâne oferirea unei perspective de ansamblu asupra pieței imobiliare din Capitală și de a facilita vizita celor interesați de o achiziție sau o prospectare eficientă”, a declarat Adrian Stănescu, Project Manager, Imobiliarium.

Imobiliarium Universitate și Imobiliarium Băneasa sunt aproximativ asemănătoare, cu diferența că Imobiliarium Universitate se va desfășura pe parcursul a două zille. 21- 22 septembrie, iar cel de la Băneasa se va întinde pe două zile și jumătate, 11- 13 octombrie.

Cele două evenimente se disting prin oferta pe care vizitatorii o pot regăsi la târg sau proiectele propuse. Vor fi păstrate în ofertă doar ansambluri noi, însă dacă Imobiliarium Băneasa se concentrează în proporție majoritară pe Centru-Nord-Est-Vest și zonele adiacente Ilfov, pentru Universitate oferta își are focusul pe Centru-Sud-Est-Vest și zonele adiacente Ilfov.

”Ca să fac o analogie grafică, dacă privim harta Bucureștiului, la Universitate vom întâlni dezvoltatori din jumătatea de centru-sud, iar la Băneasa cealaltă jumătate, însă ambele vor avea și câteva proiecte care se vor suprapune”, a completat un reprezentant al  Imobiliarium.

Imobiliarium Universitate cuprinde oferte cu un preț mai mic, prețul pe metrul pătrat promovat la ediția de la Universitate fiind cu aproape 10% mai mic decât cel din Băneasa, însă costul fiecărei locuințe depinde de mulți alți factori precum locația de construcție a ansamblului, materialele și tehnica de construcție sau regimul de înălțime.

În cadrul Imobiliarium Universitate vor fi prezente peste 70 de proiecte, cu o plajă variată de prețuri, oferte menite să acopere o gamă largă de nevoi și preferințe ale vizitatorilor. În plus, la această ediție vor fi lansate în premieră minimum patru ansambluri noi.

Foto:  © Marian Mocanu | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: