fbpx
BizRemote Companii Stiri

Servicii de telemedicină, la hotel1 min

14/07/2020 < 1 min read

Servicii de telemedicină, la hotel1 min

Reading Time: < 1 minut

Turiștii cazați la hotelurile Radisson Blu și Park Inn by Radisson din România au acces la servicii de telemedicină. Serviciile sunt oferite printr-un  parteneriat cu Medicover România.

Începând cu data de 15 iulie, turiștii cazați la cele două unități hoteliere, care au probleme minore de sănătate sau au nevoie de o opinie medicală de specialitate, vor putea beneficia de consultații video, oferite de la distanță de o echipă formată din 150 de medici care acoperă 20 de specialități medicale. Consultațiile sunt acordate în limba română și engleză, de luni până duminică, în intervalul orar 8.00 – 20.00.

Medicover România a dezvoltat alături de ATLAS platforma de telemedicină care cuprinde serviciile: MediCall, prin intermediul căreia pacienții pot sta de vorbă cu medicul lor fără să fie nevoie să se deplaseze în clinică, și HomeDoctor, serviciu gratuit pentru abonații Medicover. Platformele dezvoltate de Medicover România sunt certificate HiPAA.

Medicover are o rețea de 36 de clinici în București și în țară și două spitale generaliste: unul în capitală și celălalt în Oradea.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *