Business Companii Stiri

Shell România a preluat 83 de birouri în Mindspace Business District

27 mai 2021 2 min

Shell România a preluat 83 de birouri în Mindspace Business District

Reading Time: 2 minute

Pentru intrarea companiei pe piața din România, Shell a preluat 83 de birouri în Mindspace Business District, pe o perioadă de 2 ani. Mindspace devine astfel sediul central al companiei în România.

Este foarte important pentru noi să avem un spațiu de lucru potrivit pentru echipa noastră. Mai ales în această perioadă, când distincția dintre birou și casă nu mai este atât de clară, iar sentimentul de apartenență la un loc este cu atât mai important. Ne simțim bine în noul nostru sediu, iar echipa Mindspace a luat în considerare toate nevoile noastre: localizare, design, securitate și accesul la facilități. Simțim că noua noastră echipă, formată din 57 de angajați, vine cu plăcere la birou și se bucură de suport pentru a-și îndeplini misiunea de a oferi servicii de cea mai bună calitate pentru clienții noștri de transport rutier comercial,” a spus Liliana Stănculeț, Marketing Manager Shell România.

Royal Dutch Shell este constituită în Anglia și Țara Galilor, are sediul în Haga și este listată la bursele de valori din Londra, Amsterdam și New York. Companiile Shell au operațiuni în peste 70 de țări și teritorii, derulând afaceri în domenii precum explorarea și producția de petrol și gaze, producția și comercializarea gazelor naturale lichefiate și a gazelor lichide, fabricarea, comercializarea și transportul de produse petroliere și petrochimice și proiecte de energie regenerabilă.

Extindere Mindspace

Numai în ultimul an, Mindspace a inaugurat două noi locații: Mindspace La Guardia în Tel Aviv și Mindspace Wanamaker în Philadelphia. De asemenea, compania a extins filiala Mindspace Skalitzer din Berlin. O dată cu creșterea cererii pentru spații de lucru flexibile, Mindspace se așteaptă la o dezvoltare continuă.

La Mindspace, experimentăm o creștere a cererii în țările care au început să implementeze strategiile post-Covid și credem că același lucru se va întâmpla și în România. La nivel global, se așteaptă o cerere tot mai mare pentru spații de lucru flexibile pe măsură ce companiile încep să caute soluții care le oferă un nivel ridicat de flexibilitate și angajamente pe termen scurt,” spune Yotam Alroy, co-fondator și CBO Mindspace. „Pentru a veni în întâmpinarea nevoii de ultra-flexibilitate, am lansat recent seria de produse Hybrid, care oferă, la cerere, acces la abonamente de o zi, de mai multe zile, sau chiar la birouri hibride”, adaugă Alroy.

În România, din 2018

Mindspace a deschis prima sa locație din România în decembrie 2018, în clădirea de birouri Tower 1 din cadrul Globalworth Campus. În aprilie 2019, aceasta a fost urmată de cel de-al doilea spațiu, Mindspace Victoriei, situat în Bucharest Tower Center. Membrii români ai Mindspace fac parte dintr-o comunitate globală de peste 15,000 de membri, în 31 de locații din 16 orașe și 7 țări. Printre companiile care au ales Mindspace pentru echipele lor se numără Barclays, Samsung, Taboola, Yahoo, Expedia și Microsoft.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: