Lifestyle Stiri

Siguranță în vacanță

17 iul. 2017 2 min

Siguranță în vacanță

Reading Time: 2 minute

Siguranța rutieră este una dintre problemele societății în care trăim, iar comportamentele neadecvate la volan au un impact imediat în producerea incidentelor auto. De aceea, Arval susține iubitorii de călătorii, oferindu-le zece sfaturi esențiale de care ar trebui să țină seama pentru un drum fără incidente.

Arval Safety Week, campania anuală ce susține siguranța rutieră, a ajuns la cea de-a opta ediție în România. Devenită deja o tradiție, campania reprezintă efortul companiei de a schimba comportamentele de condus și de a-i determina pe toți șoferii să adere la o nouă atitudine, în spiritul prevenției, arată Arval, într-un comunicat de presă.

Campania din acest an este dedicată siguranței în vacanță. De-a lungul celor opt ani, campania Arval Safety Week a abordat tematici extrem de diferite, precum „Sfaturi pentru pietoni“, „Reducerea neatenţiei la volan“, toate având atât feedback calitativ cât şi cantitativ. Astfel, experții Arval au putut observa o scădere de 10% a numărului mediu de accidente per maşină per an. În acelaşi timp, în ultimii trei ani se poate discuta și despre o scădere a valorii medii a costului de reparaţie. Nu doar numărul mediu de accidente scade, ci şi valoarea reparaţiilor,ceea ce înseamnă mai puţine accidente grave. În acest an, campania este dedicată tuturor iubitorilor de călătorii, siguranța în vacanță fiind esențială mai ales în anotimpul excursiilor și concediilor.

“Prin campania Safety Week, Arval România își dorește să aducă în prima linie a discursului public problematica siguranței la volan și mai mult decât atât, să facă din prevenție o filosofie de utilizare a mașinii. Sperăm ca din ce în ce mai mulți conducători auto să devină parteneri ai campaniei și să implementeze regulile unui condus responsabil pentru un număr din ce în ce mai scăzut de accidente auto”, declară Dan Boiangiu, General Manager Arval România.

10 reguli pentru șoferii iubitori de călătorii

  1. Verifică mașina la plecare
  2. Pregătește un kit de siguranță
  3. Ai grijă la greutatea mașinii
  4. Planifică din timp traseele
  5. Ia o pauză la 2 ore
  6. Folosește centura de siguranță
  7. Protejează-i pe cei mici
  8. Evită plictiseală și oboseala
  9. Informează-te înainte
  10. Fii un șofer responsabil

Fondată în 1989 şi deţinută în totalitate de BNP Paribas, compania ARVAL este specializată în leasing operaţional cu servicii incluse.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: