Marketing Stiri

Site nou, in avanpremiera aniversarii de 20 de ani

25 nov. 2014 < 1 min

Site nou, in avanpremiera aniversarii de 20 de ani

Reading Time: < 1 minut

Agentia de comunicare strategica si relatii publice BDR Associates si-a relansat site-ul, cu un layout nou si o structura ce evidentiaza portofoliul de servicii ale companiei: Corporate Communication & Reputation Management, Media Relations, Public Affairs, Issue &Crises Management, Internal Communication, Digital Communication, Brand PR, Creative Development, Event Marketing and Management, CSR .

Noul design permite o navigare usoara de pe orice device, fie ca e vorba de desktop, tableta sau smartphone.

De asemenea, pe site sunt disponibile informatii despre activitatea agentiei, studii de caz, recomandari, distinctii primite de-alungul timpului, date de contact.

Lansarea noului site de informare vine in pregatirea unui eveniment important pentru agentie –  aniversarea de catre BDR Associates in 2015, sub sloganul ” Invent the future. Value the past” a 20 ani de activitate.

BDR Associates, fondata in 1995, este o agentie de comunicare strategica si relatii publice, afiliata exclusiv in Romania la Hill + Knowlton Strategies, parte a WPP, unul dintre cele mai mari grupuri internationale de comunicare din lume.

Este prima agentie romaneasca de profil care si-a deschis o reprezentanta in strainatate, in Republica Moldova, in anul 2002. In 2005, BDR Associates a devenit partenerul desemnat de catre Organizatia Internationala Superbrands pentru implementarea programelor Superbrands in Romania si pentru publicarea cartilor Superbrands. De asemenea, BDR este prima agentie de PR din Romania care a castigat, in 2006, premiul de inalta reputatie Sabre for Best Practice in Central-Eastern Europe. Compania a dezvoltat proiecte de comunicare si pe alte piete ca Georgia, Serbia, Azerbaidjan si Croatia. Din 2007, BDR Associates este partener al CEC Government Relations in dezvoltarea proiectelor de public affairs in Romania si in EU.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: