Companii Stiri Tech

Soluții de management inteligent al clădirilor, pentru hypermarket-uri

28 sept. 2020 < 1 min

Soluții de management inteligent al clădirilor, pentru hypermarket-uri

Reading Time: < 1 minut

Schneider Electric a implementat două noi proiecte executate cu soluții eficiente din punct de vedere energetic, în hipermarketurile Carrefour din Târgu Mureș și Târgoviște. Schneider a echipat cele două magazine Carrefour cu soluția EcoStruxure Building – o soluție digitală, care permite personalului autorizat accesul de la distanță, la parametri de funcționare normali, pentru gestionarea instalațiilor din magazin.

Soluția BMS (de management a clădirilor) Schneider Electric, oferă informații în timp real cu privire la consumul electric și starea instalațiilor. Cu ajutorul BMS se realizează programarea iluminatului în  magazine, cât și în exteriorul lui, fiind posibilă tototdată monitorizarea alimentării cu energie electrică, astfel încât să nu existe ntreruperi pe circuitele critice din magazin.

Ecosistem IoT

Soluțiile includ: monitorizarea, controlul și gestionarea integrată a energiei, a iluminatului, a instalației de climatizare, dar și a siguranței de incendiu. Personalul autorizat va putea de acum să colecteze, analizeze și să gestioneze datele din întreaga clădire, de pe mai multe dispozitive – transformând datele de sistem, la nivel de automatizare, în informații comerciale valoroase, la nivel de management.

Soluția EcoStruxure Building implementată la Carrefour monitorizează și controlează atât         instalațiile electrice, cât și pe cele de iluminat, integrează tot consumul de energie electrică și asigură clădirii cea mai bună eficiență energetică – eficiență de până la 50%, prin controlul activ al spațiilor. Permițând accesul de la distanță al angajaților pentru monitorizare și intervenție, crește productivitatea și confortul acestora. Soluția reduce din costurile fixe pe întreaga durată de viață a clădirii, generând economii de până la 30% și include certificări BTL pentru componentele hardware și software ale sistemului SmartX.

 

 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: