Companii Stiri

Vivre se extinde în Grecia

16 iul. 2018 < 1 min

Vivre se extinde în Grecia

Reading Time: < 1 minut

Vivre, cel mai mare retailer online home & deco din România și unul dintre cele mai importante e-commerce-uri de mobilier, decorațiuni și accesorii pentru casă din Europa, se extinde pe piața din Grecia.

La șase ani de la înființare, Vivre are deja o prezență extinsă în Europa, Grecia fiind a 9-a țara în care oferta retailerului este disponibilă cu produse de decor, baie și bucătărie, textile, covoare, obiecte de iluminat și accesorii.

Monica Cadogan, CEO, Vivre.

“O treime din populația Greciei face cumpărături online și suntem încântați să oferim și pe această piață în exclusivitate produse pentru casă de calitate și de o diversitate foarte mare, care provin de la mii de furnizori cu grijă selecționați”, a declarat Monica Cadogan, CEO, Vivre.

Cumpărătorii Vivre au acces și la colecții care sunt disponibile permanent în magazinul online al companiei, lunar putând alege din peste 10.000 de produse. Mai mult de 80% dintre cumpărătorii Vivre sunt clienți recurenți, care au mai cumpărat cel puțin o dată. 

La începutul lunii, Vivre a depășit 3 milioane de comenzi realizate de cumpărătorii din România, Bulgaria, Croația, Ungaria, Slovacia, Cehia, Slovenia și Polonia. Anual retailerul vinde peste 3.5 milioane de produse și acoperă o piață de 100 milioane de locuitori. Magazinul online este vizitat anual de peste 8 milioane de persoane din cele opt țări în care se află.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: