Stiri Tech

Soluțiile cloud, alese de tot mai multe companii

12 oct. 2017 < 1 min

Soluțiile cloud, alese de tot mai multe companii

Reading Time: < 1 minut

XAPT Solutions anunță adăugarea în portofoliu a unui număr de 18 clienți, de la începutul anului pană în prezent.

“Sunt companii cu experiență internațională, care au decis să colaboreze cu XAPT pentru a putea beneficia de avantajele unei soluții de business si în România. Acestea sunt urmate de firmele producătoare, ce au ales o soluție dedicată, Microsoft Dynamics AX, pentru afacerile lor. La mare distanță față de aceste două domenii se află companiile ce își desfășoară activitatea în distribuție și retail”, a declarat Mihai Madussi, Managing Director XAPT Solutions.

„Cea mai mare provocare pentru domeniul soluțiilor ERP este, începand de anul trecut, educarea pieței în sensul conștientizării avantajelor oferite de noile tendințe – cloud și mobility. Astfel, ne bucurăm să anunțăm o pondere de peste 10% în total clienți noi care au optat deja pentru noile soluții în cloud și beneficiile acestora. Atât suita Dynamics 365 (Enterprise and Business Editions),  cat și propria noastră soluție, SmartBiz365, răspund nevoii de mobilitate și flexibilitate a mediului de business”, a adăugat oficialul XAPT.

XAPT Solutions, partener principal Microsoft în furnizarea de servicii de consultanță, implementare și dezvoltare a soluţiilor Microsoft Dynamics ERP, are birouri în Australia, Canada, Filipine, Ungaria, România, Statele Unite ale Americii, Shanghai și parteneriate strategice în multe alte țări. 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: