Antreprenori by eMAG Stiri

Sprijin pentru antreprenori

25 feb. 2015 2 min

Sprijin pentru antreprenori

Reading Time: 2 minute

35 de antreprenori romani s-au inscris pana in acest moment in programul EY “Accelerating Entrepreneurs”, un proiect care ofera sprijin pentru dezvoltarea unui numar restrans de antreprenori cu mare potential din intreaga lume.  

 Pana acum, numarul total de inscrieri a ajuns la 258, din care Romania si SUA detin cate 13% din cei inscrisi – 35 si respectiv 34 de inscrisi -, fiind urmate de India cu 22 de antreprenori, care si-au exprimat interesul pentru acest program. Numarul mare de antreprenori romani inscrisi in competitie arata interesul crescut al mediului antreprenorial romanesc pentru astfel de programe. “Accelerating Entrepreneurs” propune un raspuns concret pentru aceasta nevoie, EY Romania implicandu-se activ in sprijinirea antreprenorilor romani prin facilitarea accesului la informatii relevante, la programele globale dezvoltate de companie (Entrepreneur Of The Year, Accelerating Entrepreneurs), dar si prin dezvoltarea de retele sau studii anuale menite sa cartografieze evolutia segmentului antreprenorial din Romania.

 Prin intermediul “EY Accelerating Entrepreneurs”, antreprenorii vor beneficia de consiliere din partea unei echipe de experti EY si lideri de business din intreaga lume si de oportunitatea de a dezvolta relatii de afaceri cu antreprenori de top, in cadrul evenimentului “World Entrepreneur Of The Year”. Evenimentul reprezinta finala mondiala a competitiei cu acelasi nume si va avea loc la Monte Carlo intre 3 si 7 iunie 2015. Denumit anterior “Ready, Set, Grow”, programul a fost redenumit, remodelat astfel incat, castigatorii programului sa primeasca un pachet compet de consultanta si suport. |nscrierile se mai pot face pana la data de 1 martie, iar aplicatiile trebuie facute de fondatorul, proprietarul sau CEO-ul unei companii romanesti.

Pentru a aplica la programul “Accelerating Entrepreneurs”, compania trebuie sa aiba o vechime de minimum doi ani si sa fi raportat vanzari sub 30 de milioane de dolari in fiecare dintre ultimii doi an financiari. De ce sa va inscrieti? Ei bine, pentru ca puteti beneficia de o sesiune de 90 de minute in cadrul EY World Entrepreneur Of The Year, unde castigatorii programului isi vor prezenta planul de afaceri unui panel de “Antrenori pentru crestere”, care le vor oferi indrumari si consiliere de specialitate. Mai mult, veti avea oportunitatea sa participati la EY World Entrepreneur Of The Year, toate cheltuielile fiind suportate de EY, pentru a va intalni si socializa cu antreprenori din peste 60 de tari, care se vor reuni la Monte Carlo.   

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: