Marketing

Start inscrieri pentru Top Social Brands 2015

2 mart. 2015 < 1 min

Start inscrieri pentru Top Social Brands 2015

Reading Time: < 1 minut

Saptamana aceasta incep inscrierile pentru Top Social Brands 2015, clasamentul ce reflecta gradul de implicare si vizibilitatea brandurilor prezente in social media in Romania.

Agentiile de digital, PR si de media active in piata, precum si companiile care au derulat inhouse campanii de promovare in social media pe parcursul anului trecut pentru brandurile aflate in portofoliu sunt invitate sa completeze chestionarul Biz Top Social Brands.

Agentiile si companiile care nu primesc chestionarul pana vineri, 6 martie, si doresc sa incrie un brand pe lista scurta pentru Top Social Brands 2015 sunt rugate sa solicite un chestionar de inscriere trimitand un mail catre loredana.sandulescu@revistabiz.ro sau biz@revistabiz.ro.

Numai brandurile inscrise prin completarea chestionarului vor fi luate in calcul pentru etapele urmatoare ale cercetarii. Inscrierile pentru Top Social Brands 2015 se vor putea face pana pe data de 25 martie.

Rezulatele Top Social Brands 2015 vor fi anuntate in iunie 2015.

Este pentru al saptele an consecutiv cand Biz realizeaza Top Social Brands. Rezultatele studiului de anul trecut pot fi citite aici

Vodafone, Samsung si Avon sunt brandurile care s-au clasat pe primele trei pozitii in Top Social Brands 2014.

Layout 1

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: