Stiri Tech

Startup-ul românesc Elrond pregăteşte lansarea Maiar Exchange şi Maiar Launchpad

15 sept. 2021 < 1 min

Startup-ul românesc Elrond pregăteşte lansarea Maiar Exchange şi Maiar Launchpad

Reading Time: < 1 minut

Startup-ul Elrond pregăteşte lansarea Maiar Exchange şi Maiar Launchpad după ce a depăşit pragul unei capitalizări de piaţă de 5 miliarde de dolari.

Compania sibiană Elrond Network, cea care a dezvoltat o nouă tehnologie blockchain şi a lansat şi o monedă digitală eGold (EGLD), vrea ca prin platforma Maiar Exchange să deschidă o nouă cale, semnificativ mai eficientă, pentru a schimba valoare de la persoană la persoane (peer to peer – P2P).

„Oricine va putea tranzacţiona valori şi active digitale, instantaneu şi la costuri neglijabile. Acesta este începutul unei noi ere pentru finanţele digitale,” a declarat, Beniamin Mincu, CEO al Elrond Network.

Maiar Launchpad va fi „o platformă care permite oricui să investească în proiecte strategice din ecosistemul Elrond.”

„Maiar Launchpad este un incubator de proiecte care folosesc tehnologie Elrond. Prin aceasta platformă, numărul aplicaţiilor şi produselor din ecosistemul Elrond va creşte în următoarele luni” a adăugat Beniamin Mincu.

Conform Elrond după un an de lansare reţeaua are peste 750.000 de utilizatori, a procesat peste 8 milioane de tranzacţii de plată şi alte tipuri, şi aplicaţia a depăşit o jumătate de milion de utilizatori în mai puţin de 6 luni de la debutul oficial.

Compania a anunţat anterior că vrea să ajungă la un miliard de utilizatori.

Elrond a anunţat și că a depăşit, în contextul în care preţul unei monede este de aproximativ 270 de dolari, pragul unei capitalizări de piaţă de 5 miliarde de dolari, creșterea venind și ca urmarea a iminentei lansări a aplicaţiei de tip DeFi (i.e., decentralized finance).

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: