Finanțe Stiri

UniCredit Bank – dobândă de 2,7% pentru depozitele constituite online

6 mart. 2019 < 1 min

UniCredit Bank – dobândă de 2,7% pentru depozitele constituite online

Reading Time: < 1 minut

UniCredit Bank anunță o campanie prin care remunerează depozitele în lei constituite pe o perioadă de şase luni, exclusiv prin canale digitale, cu 2,7% pe an, o dobândă foarte competitivă în piață pentru produsele din această categorie.

Concret, în cadrul acestei campanii, clienţii persoane fizice pot beneficia de dobânda de 2,7% pe an pentru orice depozit nou constituit la UniCredit Bank în perioada 1 martie 2019 – 30 august 2019, fără o sumă minimă necesară exclusiv prin intermediul aplicaţiilor Online Banking sau Mobile Banking. Dobânda de 2,7% pe an se acordă pentru depozitele constituite prima dată în perioada campaniei, în limita unei valori cumulate de 1.000.000 lei per client, ulterior prelungirii la scadență dobânda aplicată fiind cea în vigoare la data prelungirii, arată banca, într-un comunicat de presă.

“Prin această nouă campanie vrem să încurajăm populația să economisească, oferind o dobândă competitivă pe piața bancară, fără a impune un nivel minim al resurselor mobilizate. Vrem, totodată, să le oferim clienților care aleg să adopte mijloacele moderne de interacțiune cu banca, utilizând gratuit aplicațiile Online și Mobile Banking de la UniCredit Bank, un nou extra-beneficiu”, a declarat Septimiu Postelnicu, Vicepreședinte Executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank.

Această nouă campanie se integrează în strategia de digitalizare a UniCredit Bank, în contextul căreia clienţii care dețin un produs GeniusCont și folosesc lunar Mobile Banking și/sau Online Banking au numeroase extra-beneficii, precum accesul la Happy Hour Exchange Rate, bani înapoi pentru plata facturilor sau dobânda dedicată pentru depozitele constituite prin aceste aplicații.

Mai multe detalii sunt disponibile în secţiunea dedicată campaniei din cadrul www.unicredit.ro şi secţiunea Comisioane, dobânzi şi documente utile – persoane fizice.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: