fbpx
Antreprenori Business Stiri Tech

Startup românesc de tehnologie se extinde pe plan internațional1 min

21/09/2020 < 1 min read

Startup românesc de tehnologie se extinde pe plan internațional1 min

Reading Time: < 1 minut

La doar câteva luni după atragerea unei investiții de jumătate de milion de euro de la fondul Neogen Capital, startup-ul românesc Tailent începe extinderea internațională prin lansarea tehnologiilor Tailent Automation Platform Studio (pentru dezvoltarea roboților), și Tailent Automation Platform Control Center (pentru gestionarea acestora în medii de producție, pentru clienți și parteneri din toată lumea).

Start-up-ul Tailent (ex Mission Critical) a fost fondat în București și este specializat în dezvoltarea de tehnologii inovatoare de automatizare (RPA) care schimbă modul în care oamenii muncesc și fac business ajutând companiile să-și realizeze scopurile de automatizare.

”Ne bazăm pe inovație tehnologică pentru a livra roboți specializați, ce pot susține orice scenariu de automatizare. Împreună cu capabilitățile noastre de încapsulare de roboți ca servicii web, Tailent Automation Platform reprezintă o propunere de valoare unică și extrem de atrăgătoare. Urmează funcționalități noi, cu focus pe zona de machine learning și artificial intelligence, care vor mări capacitatea roboților de a răspunde provocărilor de business în continuă schimbare”, spune Cristian Oftez, CTO Tailent.

”Tehnologia Tailent Automation Platform disponibilă de azi este primul pas către un ecosistem inovator care oferă partenerilor noi oportunități de business prin crearea de roboți specializați, gata să fie puși la treabă și să grăbească procesul de transformare digitală a companiilor”, a adăugat Mario Popescu, CEO Tailent.

Clienții Tailent sunt companii din industrii precum ospitalitate, servicii profesionale, producție, dar și instituții publice locale. Compania se concentrează pe înrolarea de noi parteneri și țintește deschiderea de noi piețe în Europa, America de Nord, America de Sud și Asia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *