Business Companii Stiri

Stefanini și Infinit Solutions Agency lansează primul joint-venture din Europa

16 sept. 2019 3 min

Stefanini și Infinit Solutions Agency lansează primul joint-venture din Europa

Reading Time: 3 minute

Stefanini, unul dintre furnizorii globali de soluții IT pentru companii, anunță lansarea unui joint-venture în România, Stefanini Infinit. Stefanini înființează Stefanini Infinit în parteneriat cu frații și antreprenorii Alexandru Cernătescu și Andrei Cernătescu, proprietarii agenției de comunicare digitală Infinit Solutions Agency.

Noua organizație rezultată este o companie de marketing digital full service, Stefanini Infinit preluând echipa fostei Infinit Solutions Agency și continuând operațiunile locale. Astfel, noua companie va avea acces la resursele globale ale Grupului Stefanini, dezvoltând oferta globală de servicii și adăugând o perspectivă creativă de marketing la soluțiile de business și tehnologie.

“Acum, mai mult ca oricând, trăim într-un mediu de business în care fiecare companie a dezvoltat o abordare centrată pe clienți. Și, dacă nu a făcut-o încă, va trebui, cu siguranță, să o dezvolte. Noua generație de consumatori nu este doar activă, ci și activistă. Este alfabetizată digital și dornică să interacționeze cu brandurile. Așadar, mărcile – și companiile, în general – trebuie să-și dezvolte o poartă digitală și să se concentreze pe menținerea unei relații coerente și relevante cu clienții lor, prin utilizarea creativă a tehnologiei. Acesta este motivul pentru care am dorit să ne completăm portofoliul nostru de tehnologie și de business cu un set de abilități creative și de marketing, care să le permită companiilor să aducă noi soluții digitale clienților lor și să răspundă nevoilor acestora mai bine ca niciodată”, a declarat Marco Stefanini, CEO și fondator Stefanini și acționar majoritar al Stefanini Infinit.

Stefanini International Holding, multinaționala tehnologică braziliană, are o strategie de achiziție sau înființare de joint-venture-uri cu antreprenori locali tineri din toată lumea, strategie prin care le orefă acestora o platformă globală pentru soluțiile și serviciile lor. Stefanini Infinit este primul astfel de joint-venture din Europa.

“Lucrând cu partenerii noștri de la Infinit Solutions Agency de șapte ani, în diferite proiecte, pentru diverși clienți, am testat chimia puternică și puterea ofertei noastre combinate. Știm, acum, că o abordare mixtă de marketing și tehnologie poate fi extrem de utilă pentru clienții noștri și pentru utilizatorii finali și poate beneficia din plin de noile tendințe care se concentrează pe eficiență, mobilitate și flexibilitate, toate susținute de o tehnologie inteligentă și interactivă. Această abordare integrată s-a dovedit deja importantă în domenii precum serviciile bancare, asigurările sau FMCG și are un potențial mare pe piață în viitorul apropiat”, a completat Marco Stefanini, CEO și fondator Stefanini și acționar majoritar al Stefanini Infinit.

Stefanini Infinit va funcționeze ca o companie independentă, cu același management și cultură creativă, cu diferența că acum va putea să utilizeze resursele și prezența Grupului Stefanini în peste 40 de țări.

“După ce am lucrat împreună cu partenerii noștri de la Stefanini, am văzut în ei o potrivire perfectă atât din punct de vedere uman, cât și din perspectiva afacerilor. Cultura antreprenorială digitală și centrată pe clienți a Stefanini a fost unul dintre cele mai importante motive pentru care am decis să ducem parteneriatul un pas mai departe și să creăm împreună acest nou venture. Noua formulă de business ne permite să oferim servicii integrate pentru clienții noștri existenți, locali, și să ne extindem operațiunile la nivel global”, spune Alex Cernătescu, CEO, Stefanini Infinit.

Stefanini Infinit combină strategia de marketing cu resursele creative și digitale, completată de o echipă globală de dezvoltatori și experți IT. Joint-venture-ul oferă acum o gamă extinsă de servicii, care le permite companiilor să-și consolideze prezența pe piață și să-și desfășoare activitatea în mediul digital, într-un mod relevant și eficient.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: