Companii Stiri

Studenții de la ASE vor putea face practică la Altex

26 oct. 2020 2 min

Studenții de la ASE vor putea face practică la Altex

Reading Time: 2 minute

Altex, cel mai mare retailer electro-IT din România, a încheiat un parteneriat strategic cu Academia de Studii Economice din București, pentru ca studenții să-ți poată aprofunda cunoștințele teoretice prin practică și să se poate integra profesional mai ușor după terminarea facultății.

Grupul Altex și Academia de Studii Economice din București vor dezvolta și organiza proiecte comune, dar și cursuri sau conferințe care să atingă teme actuale de interes legate de industria de retail, vor conlucra pentru studii de cercetare și vor colabora în vederea implementării unor proiecte cu finanțare nerambursabilă. Totodată, activitățile științifice din cadrul ASE vor fi susținute activ de Altex, la fel și îmbunătățirea și dezvoltarea bazei materiale a Academiei.

De asemenea, studenții vor putea beneficia stagii de practică în cadrul retailerului. Studenții Academiei de Studii Economice din București vor putea să își îmbunătățească abilitățile profesionale practice, având acces la expertiza specialiștilor Altex și la traininguri pentru a înțelege cum se desfășoară activitățile specifice ale fiecărui departament în parte, dar și cum să utilizeze cele mai noi tehnologii implementate de retailer la nivelul companiei.

Grupul Altex și-a propus o implicare activă și pe termen lung în formarea viitorilor profesioniști, în beneficiul ambelor organizații. Astfel, prin acest demers, grupul nostru de companii are oportunitatea de recrutare a tinerilor absolvenți sau masteranzi ai facultăților Academiei de Studii Economice (Facultatea de Administrarea Afacerilor, Facultatea de Marketing, Facultatea de Management, Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, etc.) care își pot iniția sau dezvolta cariera profesională„, a spus Dan Ostahie, CEO-ul Altex România.

Acesta adaugă că Grupul Altex poate reprezenta un studiu de antreprenoriat dezvoltat în condițiile de economie de piață din România din ultimii 30 de ani, care poate inspira și forma tânăra generație de antreprenori.

Parteneriatul a fost semnat în cadrul unei cermonii restrânse de către Dan Ostahie și de rectorul ASE, prof.univ.dr. Nicolae Istudor.

Altex România are peste 120 de magazine deschise în țară și a alocat peste 27 de milioane de euro pentru investiții în extinderea rețelei de magazine până la finalul acestui an, dar și în modernizarea și tehnologizarea infrastructurii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: