Companii Stiri

Superconstructorii LEGO sunt asteptati la AFI Palace Cotroceni (Galerie Foto)

23 iun. 2015 < 1 min

Superconstructorii LEGO sunt asteptati la AFI Palace Cotroceni (Galerie Foto)

Reading Time: < 1 minut

Comunitatea „Young Engineers” aduce expozitia interactiva cu produse LEGO – Superconstructorii si la Bucuresti, in perioada 19 iunie – 31 august 2015, la AFI Palace Cotroceni, in fata cinematografului Cinema City.

Expozitia include o colectie de zeci de modele originale LEGO motorizate si interactive, precum si expozitii de arta LEGO si Atelierul de Edutainment „Young Engineers”, unde copiii si adultii vor putea construidin caramizi LEGO modele interactive ce folosesc principii ingineresti similare celor demonstrate prin exponate.

„Scopul expozitiei «Superconstructorii» este acela de a oferi un mediu in care copiii sa se joace si sa exploreze lumea inginereasca pur si simplu jucandu-se cu modele la scara larga construite din piese LEGO. Mai tarziu, pentru a extinde experienta, copiii sunt invitati sa construiasca un obiect la scara mica dupa modelele explorate”, spuneAmir Asor, CEO Young Engineers.

Pretul biletelor porneste de la 20 de lei de persoana, iar in cadrul expozitiei sunt prezentate 27 de exponate, printre care masini de curse, un carusel, scaune zburatoare, masinute electrice, un lift, un garaj, un pod suspendat, macarale de santier si multe altele. In interiorul expozitiei va functiona si un magazin cu produse LEGO, care va oferi preturi promotionale la seturile selectionate.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: