BizRemote by certSIGN Stiri

Talent Center lansează conceptul de business design pentru startup-uri

8 mart. 2021 2 min

Talent Center lansează conceptul de business design pentru startup-uri

Reading Time: 2 minute

Talent Center, un furnizor premium de servicii în domeniul resurselor umane, anunță lansarea unor noi game de servicii integrate pentru startup-urile din România, sub conceptul de business design.

Noile servicii promovate de Talent Center și dedicate startup-urilor sunt: business process outsourcing,în zona de HR, finance, marketing, branding, automatizare, IT.

Antreprenorii locali pot sa beneficieze, de acum, de servicii complete pentru dezvoltarea ideilor lor de afaceri. Alexandra Micu, antreprenor cu experienţă pe piaţa locală şi internaţională de peste 7 ani, propune un pachet de servicii complete, necesare noilor iniţiative de afaceri.

“Clienţii Talent Center se bucură de servicii integrate, adaptate nevoilor lor de business, precum: executive search, învăț are ș i dezvoltare, team-building ș i multe altele, tailor made, dedicate dezvoltării afacerii lor. Cu toate că am creat şi dezvoltat un portofoliu de servicii de tip B2B, la Talent Center am avut mereu în vedere şi candidaţii, prin servicii de tip B2C. Oferim, aşadar, persoanelor care au nevoie de sprijin în dezvoltarea carierei servicii de consultanț ă, optimizare a CV-ului sau coaching”, a declarat Alexandra Micu, fondatoarea Talent Center.

Totodată, Talent Center susține antreprenorii și companiile din România, ajutându-i în mod direct să-și formeze echipe competente, prin intermediul serviciilor de recrutare, dar și să-și îmbunătățească imaginea de angajator pe piață, prin employer branding.

“Punem la dispoziț ia partenerilor de business şi servicii de employer branding, o formă de marketing specializat, dedicat angajatorilor, ca soluț ie la criza specialiștilor de pe piaț a muncii.”, a mai explicat Alexandra Micu.

Talent Centereste furnizor premium de servicii în domeniul resurselor umane. Compania a fost creată în urmă cu mai bine de 7 ani, din pasiune pentru oameni și dorința de a aduce o schimbare pozitivă în lumea resurselor umane.

Antreprenor în serie, cu o valoroasă experiență, Alexandra Micu își dorește să motiveze cât mai mulți oameni să devină antreprenori, prin schimbarea mentalității la nivel colectiv, încurajând dezvoltarea personală și abordarea gândirii antreprenoriale în toate aspectele vieții de zi cu zi.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: