Lifestyle Stiri

Tap Company, un joc marca Possible Games

16 nov. 2015 2 min

Tap Company, un joc marca Possible Games

Reading Time: 2 minute

Possible Games a lansat Tap Company, un joc care propune fiecarui jucator sa devina patronul unui mic startup din Miami, care dupa ce dovedeste ca se pricepe la administrarea businessului si incepe sa aiba profit, in scurt timp va reusi sa faca atat de multi bani incat isi va permite deschiderea propriului cazinou. Pe langa atributiile oricarui patron si problemele care apar din aceasta meserie, jucatorul va intampina o serie de momente neasteptate, incitante si paranormale care il vor suprinde si acapara total in atmosfera jocului. Ce ii trebuie neaparat jucatorului? Degete rapide!“Tap Company” este disponibil gratuit  in GooglePlay, urmand ca la jumatatea lunii noiembrie sa se lanseze si versiunea pentru AppStore.

“Telul nostru este sa cream si sa producem jocuri pentru mobil si tableta cu un design impresionant, dar si cu o poveste frumoasa in spate. Vrem sa ne diferentiem usor de concurenta, prin curaj si creativitate. Jocul Tap Company nu face exceptie de la aceasta regula si suntem nerabdatori sa vedem cum va fi primit de piata locala,” a declarat Stefan Iarca, Country Manager al Possible Romania.

Possible Games, parte din Possible CEE , este de asemenea cunoscuta pentru jocuri si aplicatii precum “Small & Furious”, “The End App”, “Die Hard Game”, Totoya Creatures.

Possible CEE este o agentie digitala full-service cu o experienta de peste 18 ani, ce detine in portofoliu clienti regionali precum: Tesco, Carrefour, Air France KLM, Sanofi – Aventis, MOL, Accenture Services, 1Hotels, Delaco, P&G, Coca – Cola, Telenor, Raiffeisen Bank, ATV, Minimax, Generali, AXA, etc. Agentia ofera servicii de strategie, media, communication & design, creatie, tehnologie si mobile advertising.

La nivel mondial, Possible este o retea de agentii digitale cu 22 de birouri in America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, Africa si Asia si peste 1000 de angajati. Lista de clienti internationali cuprinde: AT&T, Barclay’s, Comcast, Dell, P&G, Nokia, Microsoft, Mazda, Starwood, World Wildlife Fund, Absolut Vodka, Michael Kors, Canon, Nike, Audi, Sony Playstation, Pringles, etc.

In Europa, Possible detine birouri in: Marea Britanie, Polonia, Ungaria, Romania, Rusia.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: