Marketing

Un antreprenor roman in juriul de Mobile de la Cannes Lions 2016

4 mai 2016 2 min

Un antreprenor roman in juriul de Mobile de la Cannes Lions 2016

Reading Time: 2 minute

Szabi Szekely, co-fondatorul Halcyon Mobile, una dintre cele mai premiate agentii de design si dezvoltare de aplicatii mobile, va reprezenta Romania in juriul de Mobile de la Cannes Lions, anunta Cannes Lions Romania, reprezentanta locala a celebrului festival de creativitate. 

SzabiSzekely1
Szabi Szekely, Halcyon Mobile

Nominalizarea reprezinta o dubla premiera: in cei 11 ani de cand exista Cannes Lions Romania, e prima data cand un roman e selectat sa evalueaze intr-o categorie atat de futurista, cum e cea de la mobile. De asemenea, este prima ocazie in care juratul selectat este din Cluj, confirmand reputatia acestui centru universitar cosmopolit, de capitala internationala a creativitatii digitale.

TeoMigdaloviciCluj
Teo Migdalovici, Cannes Lions Romania

Ambasadorul Cannes Lions in Romania este Teo Migdalovici, trainer cu experienta, distinctii si proiecte internationale, care, in ultimii 17 ani, a creat platforme dedicate studiului si dezvoltarii gandirii creative pentru tinerii din industrie, seniori si clienti, ridicand nivelul de performanta al acestora la standarde occidentale. Premiile din portofoliul celor formati la scoala ei, fie ei romani sau straini, includ toate metalele canneze, de la gold la bronz.

Doar in 2015, Teo Migdalovici a calatorit peste 100.000 km si a livrat prezentari si traininguri intensive in Asia, Africa si Europa de Est, pentru agentii si clienti de elita, transformand Romania intr-un exportator de competente creative. 

Szabi Szekely (30 de ani) a realizat prima aplicatie la 13 ani, cu mult inainte sa apara conceptul de app store. In anii lui teribilisti a trait si experienta de hacker, care, convertita, i-a servit ulterior in munca de creator de soft sau consultant de specialitate. Alaturi de Levente Szabo a fondat in urma cu 11 ani Halcyon Mobile, o companie care astazi deserveste intr-o proportie covarsitoare clienti internationali, printre care SmartUp.io / Founders Forum, Red Bull Media House, Smith Hotels (Mr. & Mrs. Smith), Ryalto sau Edge Ski.

Compania Halcyon Mobile are si produse proprii (Dollarbird, MimeChat, Tweet7), indelung celebrate in presa de specialitate internationala, dar Szabi Szekely face adesea si demersuri de consultanta pentru start-up-uri tech si non tech.

Portofoliul de distinctii internationale include 3 premii FWA Mobile of the Day, castigate in 2015 pentru aplicatia MimeChat, in 2014 pentru Tweet7, si in 2013 pentru Dollarbird. 2013 a fost un an bun, pe lista de acolade aflandu-se nominalizari la The Appsters Awards 2013 (Most Innovative App category), prezenta onoranta in clasamentul Top Mobile Developers Worldwide, creat de Clutch, instanta care i-a inclus si pe lista celor 100 cei mai influenti creatori de aplicatii la scara europeana. Red Herring ii citeaza pe cei de la Halcyon Mobile in Top 100 Europe, doar un an mai tarziu.

Szabi Szekely si Levi Szabo, cei doi fondatori ai Halcyon Mobile, au facut liceul de informatica in Sighisoara si facultatea de profil la UBB, in Cluj.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: