BizRemote by certSIGN Business Companii Management Tech

Telekom România lansează noi oferte, adaptate timpului petrecut acasă

6 apr. 2020 3 min

Telekom România lansează noi oferte, adaptate timpului petrecut acasă

Reading Time: 3 minute

Orice televizor dotat cu port USB poate deveni smart TV prin noua ofertă SmartTV Stick de la Telekom Romania, care oferă acces la aplicații ca HBO GO, Netflix, YouTube, dar și la canale TV clasice.

Ideea Telekom a pornit de la realitatea actuală, când timpul petrecut de români în fața televizorului s-a dublat, ajungând la 7 ore pe zi potrivit unui sondaj Kantar Media, în timp ce 70% dintre români dețin cel puțin două televizoare în casele lor, dar peste 60% dintre acestea sunt cu ecran plat, dar nu și smart.

Noua ofertă Smart TV Stick include acces la 47 de canale TV online relevante pentru români (știri, sport, muzică, filme), disponibile prin intermediul platformei Telekom TV și dispozitivului Google Chromecast, care permite utilizatorilor să redea conținutul aplicațiilor de pe smartphone, direct pe ecranul televizorului, la prețul de 2 euro (9,9 lei). Pentru 5 euro (25 de lei), utilizatorii primesc acces la 71 de canale TV. Compania estimează să atragă între 2.000 și 3.000 de clienți lunar până la sfârșitul acestui an pentru noul serviciu.

Astfel, cu oferta Smart TV Stick, românii pot folosi un abonament de televiziune, fără a avea nevoie de ajutorul unui tehnician pentru instalare, fără a fi nevoie de cabluri suplimentare sau găuri în pereți și în același timp, au ocazia să își transforme televizorul cu ecran plat într-un televizor Smart, cu acces la internet.

Dispozitivul Google Chromecast preia conținutul canalelor TV incluse în oferta Smart TV Stick sau pe cel din aplicațiile compatibile cu telefonul, precum HBO GO, Spotify sau YouTube, și îl redă pe televizor, cu un singur click, prin funcția “cast”. Pentru a folosi Chromecast-ul este nevoie de un televizor cu conexiune tip HDMI, internet prin fibră optică și un cont Google activ, necesar configurării inițiale a dispozitivului, plus conturi active pe aplicațiile de streaming preferate (ex: HBO GO, Telekom TV, Spotify).

De asemenea, dispozitivul redă pe ecranul televizorului și fotografiile, clipurile video sau melodiile preferate de pe telefonul mobil. El poate fi utilizat pe orice tip de televizor care respectă condițiile menționate mai sus. Noua ofertă Smart TV Stick este disponibilă începând de astăzi, 6 aprilie, în două variante de preț: la 2 euro/lună (aprox. 10 lei), cu 47 de canale incluse și la 5 euro/lună (aprox. 24 de lei), cu 71 de canale, incluse timp de 24 de luni. Dispozitivul Chromecast este oferit în chirie cu reducere 100% pe întreaga perioadă contractuală.

“Traversăm o perioadă cu provocări fără precedent, care ne determină să experimentăm noi modalități de interacțiune și comunicare. Tehnologia, pe lângă faptul că a transformat într-o manieră semnificativă evoluția societății, are acum menirea de a ne aduce mai aproape de cei dragi. Prin noile oferte comerciale, dorim să oferim și mai multe beneficii clienților noștri, fie că vorbim de mai mult conținut TV de calitate pentru părinți și educativ pentru cei mici, accesibil acum din smartphone direct pe televizor, abonamentul mobil cu o reducere semnificativă sau de telefoane la prețuri avantajoase”, a spus Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania, în cadrul unei videoconferințe cu presa.

Totodată cei care se vor porta în reţeaua mobilă Telekom Romania vor putea opta și pentru achiziționarea unui telefon mobil în rate, fără dobândă și fără avans. Clienții care vor achiziționa telefonul Huawei P40 Lite E împreună cu abonamentul Mobil 6 vor plăti doar 9 euro/lună (mai puțin de 45 lei) în primele 12 luni de la portare: 3 euro/lună pentru serviciile de telefonie mobilă și 6 euro/lună (aprox. 29 de lei), rata pentru telefonul achiziționat. Clienții care vor opta pentru un telefon Samsung Galaxy A40, împreună cu abonamentul Mobil 6, vor plăti doar 10 euro/lună (mai puțin de 50 lei) în primele 12 luni de la portare: 3 euro/lună (aprox. 15 lei) pentru serviciile de telefonie mobilă și 7 euro/lună (aprox. 35 de lei) rata pentru telefonul mobil.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: