Echipa PR Xchange PR Xchange

Tereza Tranakas, Oxygen

6 oct. 2015 < 1 min

Tereza Tranakas, Oxygen

Reading Time: < 1 minut
Tereza Tranakas_copy
Tereza Tranakas, Managing Partner, Oxygen

Cu peste 17 ani de experienta in industria de PR, atat din Romania, cat si in strainatate, Tereza este unul dintre cei mai experimentati specialisti in comunicare din piata romanesca de relatii publice.

In prezent, este Managing Partner al agentiei de comunicare integrata, Oxygen, pe care a si fondat-o in urma cu sapte ani.

Anterior, Tereza a condus timp de mai bine de un an agentia de PR Civitas Global Romania. Are experienta pe zona de comunicare corporatista, precum si  in comunicare prin social media. Timp de trei ani a condus departamentul de Corporate Affairs al operatorului de telefonie Cosmote Romania si a dezvoltat strategia de comunicare a companiei (corporate communication, public affairs, CSR, comunicare interna, managementul crizei, relatii cu comunitatile si social media).

A lucrat in industria tehnologiei si cea aerospatiala in Statele Unite alaturi de antreprenori vizionari precum: Elon Musk (Tesla, SpaceX), Eric Anderson (Space Adventures), Peter Diamandis (Xprize).

Experienta sa in domeniul comunicarii include industrii diverse de la FMCG, retail, IT &C si industria farmaceutica pana la domeniul imobiliar, turism, consultanta juridica si fiscala sau ONG-uri.

Si-a inceput cariera in Washington D.C. in cadrul unor agentii de public affairs si comunicare. Este absolventa a Facultatii de Jurnalism, Universitatea din Maryland, si a unui Executive MBA la Universitatea din Viena.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: