Companii Stiri

The Creator lanseaza competitia de creatie NESCAFE 3in1

26/08/2015 < 1 min read

The Creator lanseaza competitia de creatie NESCAFE 3in1

Reading Time: < 1 minut

NESCAFE 3in1 ii invita pe cei mai creativi oameni din Romania la o sesiune intensa de idei pentru urmatoarea aventura in gasca. Pentru cei care au deja o gasca pusa pe distractie, dar si pentru cei care isi imagineaza cum ar fi sa aiba una, inscrierile in competitia de creatie video NESCAFE 3in1 Experiences sunt deschise pana pe 8 octombrie.

Clipul trebuie sa…

Clipurile inscrise trebuie sa starneasca pofta de experiente noi, traite impreuna cu prietenii. Clipul nu trebuie sa aiba mai mult de 90 de secunde si trebuie sa dea tinerilor idei de experiente demne de impartasit cu gasca lor. Tinerii trebuie sa se regaseasca in clip si sa vrea sa-l dea mai departe.

Ce castigi?

Castigul e si el 3 in 1: premii, gloria de a fi avut ideile care starnesc prietenii si recunoastere din partea comunitatii creative. Premiile vor insuma 3.000 de euro. Mai multe informatii despre aceasta editie a competitiei sunt disponibile pe site-ul competitiei.

 

The Creator este platforma IQads care gazduieste competitii de user-generated branded content, activand cea mai importanta comunitate creativa din Romania. Pana acum au fost organizate peste 20 competitii de creatie in design, vizualuri, reclame, clipuri si scurtmetraje, pentru branduri precum: Avon, AXE, BCR, Bergenbier, Desperados, Dove, JOE, NESCAFE, Puma si Yahoo!.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă