Marketing Stiri

Thematic Channels, reprezentat exclusiv de vanzari pentru Turner Romania

21 dec. 2015 < 1 min

Thematic Channels, reprezentat exclusiv de vanzari pentru Turner Romania

Reading Time: < 1 minut

Incepand cu data de 1 ianuarie 2016, vanzarile de publicitate pentru televiziunile Cartoon Network, Boomerang si TNT in Romania, aflate in portofoliul Turner Broadcasting, vor fi coordonate de Thematic Channels.

Turner Broadcasting System International opereza in prezent branduri printre care CNN, TNT, Cartoon Network si Turner Classic Movies, dar si retele in America Latina, Europa, Orientul Mijlociu si Africa si Asia Pacific.TBS face parte din grupul Time Warner, alaturi de Warner Bros. si HBO si opereaza 180 de posturi de televiziune, 32 de branduri in 37 de limbi, in mai mult de 200 de tari.

Thematic Channels este cea mai importanta regie de publicitate pe segmentul canalelor internationale,  reprezentand grupurile AMC Networks International, The Walt Disney Company, Universal Networks International, Viacom International Media Networks.   Thematic Channels administreaza vanzarile de publicitate pentru canalele Comedy Central Extra, Disney Channel, Disney Junior, Diva, Filmcafe, Minimax, Nickelodeon, Paramount, TV Paprika, carora, de la 1 ianuarie 2016, li se vor alatura statiile din portofoliul Turner Broadcasting System: Cartoon Network, Boomerang, TNT.

Foto: Thematic Channels

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: