Marketing Stiri

Timișoreana, sponsor real pentru competiția virtuală eCupa României

5 mai 2020 2 min

Timișoreana, sponsor real pentru competiția virtuală eCupa României

Reading Time: 2 minute

Fostul portar al naționalei de fotbal Bogdan Lobonț, comentatorul sportiv Emil Grădinescu și vloggerul XBRAKER – jucător profesionist de FIFA vor comenta pe 6 mai, începând cu ora 21:00, finala competiției virtuale eCupa României.

Totul se va întâmpla în studioul virtual creat de Timișoreana, emisiunea fiind transmisă live pe pagina de Facebook Timișoreana.

Proiectul Timișoreana se derulează sub umbrela inițiativei de strângere de fonduri #separatidarimpreuna, realizată alături de Crucea Roșie Română, menită să sprijine necesitățile urgente ale sistemului medical din România în lupta împotriva Coronavirus.

Românii care doresc să ajute pot dona echivalentul a 2 euro prin SMS la numărul 8827, cu textul DONEZ sau pe separatidarimpreuna.ro. Crucea Roșie Română va folosi aceste donații pentru achiziționarea de echipamente urgente și extrem de necesare spitalelor din România, acolo unde sunt tratați românii afectați de noul tip de coronavirus.

Suporterii pot cumpăra locuri în tribuna virtuală a competiției, întreaga sumă încasată fiind redirecționată către UNICEF, care va achiziționa echipamente de protecție (măști, mănuși, ochelari), termometre cu infraroșu și alte echipamente speciale necesare în pandemie asistenților medicali comunitari, asistenților și lucrătorilor sociali care merg pe teren pentru a asigura copiilor vulnerabili și familiilor acestora servicii de sănătate și protecție socială.

Timișoreana s-a alăturat eCupei României, inițiativa Federației Române de Fotbal, săptămâna trecută atunci când a avut loc prima ediție a emisiunilor realizate în studioul virtual. Competiția constă în meciuri în FIFA 20.

„Fotbalul a dispărut de pe micile ecrane, iar echipele din România au fost puse în situația de a-și suspenda sau amâna meciurile. Fotbalul este despre echipă, despre împreună. Noi, cei de la Timișoreana am decis să ne lăsăm ghidați în continuare de această valoare, așa că am rămas împreună, alături de fotbalul românesc și de suporteri, chiar dacă fizic suntem separați”, a declarat Iulia Dobre, Senior Brand Manager Timișoreana.

În 2019, Timișoreana a devenit sponsor oficial al echipei naționale de fotbal a României, dar și al naționalei de tineret U21, continuând în același timp susținerea competiției Cupa României.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: