Business Lifestyle Stiri

Top Line a adus în România brandul american de haircare K18

15 iul. 2021 3 min

Top Line a adus în România brandul american de haircare K18

Reading Time: 3 minute

Brandul american de haircare K18, catalogat de revista Forbes drept cel mai inovator lansat în ultimii ani, este acum oficial în România. Top Line a lansat apreciatele produse K18 în cadrul unui dublu eveniment, la care au participat peste 100 de hairstyliști și specialiști din industria de frumusețe profesională, celebrități, influenceri și reprezentanți Mass Media.

Cătălin Botezatu, Simona Pătruleasa, Sonia Argint Ionescu, Carmen Grebenișan, Andreea Mantea, Giulia Nahmany, Nicoleta Nucă, Andreea Perju, Albertina Ionescu, Amalia Enache, Ramona Olaru, Livia Graur, Ellie White, Gina Chirilă s-au numărat printre vedetele care au salutat sosirea în România a brandului utilizat de vedete internaționale, printre care și Khloe Kardashian.

Evenimentul de tip White Party a avut loc pe un rooftop de unde invitații au putut admira orașul de la înălțime, și au trăit vibe-ul cool al brandului K18, într-o atmosferă energizantă, pe ritmurile estivale oferite de un DJ apreciat. 

K18 este primul brand pentru îngrijirea părului, cu patent Biotech, care repară părul deteriorat de decolorare, colorare, tratamente chimice sau căldură, în doar 4 minute. Produsele au la bază K18Peptide, o formulă unică, patentată, care reface părul, aducându-l în starea lui originală: sănătos și întinerit. K18 reprezintă astfel puzzle-ul perfect care reconectează părțile lispă, distruse, din interiorul cuticulei.

Tratamentul se realizează în doi pași, iar K18Peptide™ livrează aminoacizi în cortexul firului de păr, ce refac și reconectează lanțul de cheratină care a fost distrus, părul fiind vizibil reparat în doar 4 minute. Produsele pot fi utilzate imediat după procesele chimice din salon pentru a repara deteriorarea care intervine odată cu acest serviciu, dar și acasă pentru a păstra rezultatele cât mai mult timp.

Orice tip de păr devine mai puternic, mai catifelat și cu mai multă elasticitate. Peptidele K18 transformă chiar și cel mai deteriorat păr și oferă rezultate de lungă durată, care nu se duc la spălat. Tratamentul concentrat devine în mod natural o parte integrată a părului, mimând structura unică a acestuia.   

Suntem deosebit de bucuroși să avem brandul K18 în România, Ungaria și Republica Moldova, mai ales că vorbim despre o nouă eră în întăriirea părului, bazată pe știință și biotehnologie ce lucrează la nivel molecular. K18 se bazează pe biomimetică și are două patente biotech brevetate. K18 te ajută să ai un păr ca nou, indiferent de cât de mult l-ai agresat în trecut, iar rezultatul se vede în doar 4 minute. În plus, efectul nu dispare la prima spălare, ci se păstrează timp îndelungat. Produsele K18 se găsesc deja în saloanele din România, iar stiliștii și clienții îl adoră. Suntem deschiși să găsim ambasadori în România pentru acest brand. Stiliștii care sunt interesați ne pot trimite mesaj pe pagina de Instagram @k18hair_romania”, declară Diana Baicu, Director General Top Line.

Întotdeauna le spun celor din echipa mea că natura este cel mai bun designer. Brandul K18 s-a născut din înțelegerea pe care am acordat-o biologiei, a proceselor naturale, și de aceea funcționează și așa de bine. Știința biomimetică la care am apelat presupune să analizăm procesele naturale și să ne inspirăm din acestea. Prin faptul că am mimat stuctura naturală a blocurilor de cheratină, peptidele bioactive K18 sunt recunoscute de păr drept naturale, iar acestea penetrează și restructurează, ca un puzzle perfect, structurile deteriorate, nefiind apoi afectate de spălat cu apă și șampon așa cum se întâmplă în cazul produselor tradiționale”, a spus Suveen Sahib, co-fondator K18 Biomimetic Hairscience.

Top Line este unicul distribuitor în România al produselor K18, în acest moment fiind disponibile: Leave-In Repair Mask (5/50/150ml) si Professional Repair Mist (150ml).

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: