fbpx
Marketing Stiri

Topul brandurilor din Romania pe Instagram

12/08/2015

author:

Topul brandurilor din Romania pe Instagram

Blogul de marketing si social media Markataing a lansat proiectul “Top Instagram Romanian Brands” 2015, care-si propune sa evalueze in premiera activitatea brandurilor din Romania pe Instagram.

Brandurile se pot inscrie pana pe 30 septembrie 2015 completand un formular de pe blogul Markataing. Poate participa orice brand care are un cont activ de Instagram, preselectia urmand sa fie facuta in functie de calitatea fotografiilor, activitatea pe Instagram si strategia de comunicare. Juriul va fi format din echipa Instagramology, consultanti social media si instagrammeri.

In iulie 2015, pe Instagram existau 273.873 utilizatori din Romania, din care erau activi 140.253. “Observand o crestere de aproximativ 100% de anul trecut pana in prezent, ma gandeam ca ar fi cazul sa ne uitam putin si la brandurile din Romania care activeaza pe aceasta retea”, spune Robert Katai, initiatorul proiectului.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE