Marketing Stiri

Trei arome din trei colturi ale lumii

31 iul. 2015 2 min

Trei arome din trei colturi ale lumii

Reading Time: 2 minute

Frank Group semneaza noua campanie pentru promovarea brandului de inghetata La Strada.

Sub indemnul, “Taste the world”, campania invita publicul intr-o calatorie imaginara catre tinuturile de unde sunt importate ingredientele care stau la baza inghetatelor La Strada cu fistic, vanilie si sorbet cu aroma de mango.

Cele trei zone geografice sunt: California, India si Madagascar. 

Campania include un mix de executie ce include spoturi TV, promovare prin social media si actiuni de PR pentru cele trei tipuri de inghetata cu fistic, vanilie si sorbetul cu aroma de mango si

Fisticul din California, fructul de mango din India si vanilia de Bourbon, originara din Madagascar, sunt piesele centrale in cele trei spoturi video ale campaniei, care ruleaza deja pe mai mult dintre statiile nationale.  

LS India

Campania se derulareaza in contextul lansarii unui noi ambalaj care pune accent pe tarile de provenienta ale ingredientelor.

Echipa Frank, care a creat si implementat conceptul campaniei, este formata din Andreea Bahrin –  Client Service Director, Ana Ilie – Senior Account Manager, Ramona Damiean – Senior Art Director si Adriana Necula – Copywriter.

Echipa Oxygen PR, care a implementat actiunile de PR, este formata din Adina Trandaf – Account Director, Larisa Anghel – Account Executive si Diana Oros – Account Executive.

LS Africa

Spoturile TV au fost realizate de echipa Hypnohypno sub egida casei de productie MME (Multi Media Est), iar regia apartine regizorului Hypno (Bogdan Moldoveanu).

Lansata in 2013, in segmentul premium de inghetata, La Strada este una dintre marcile reprezentative ale Macromex – unul dintre cei mai importanti jucatori in Premium Frozen Food din Europa Centrala si de Est.

Compania Macromex are in portofoliu si brandurile Edenia, Corso, brandurile proprii Gruia, Azuris si Casa Gruia, dar si o serie de branduri partenere: La Lorraine, Dr. Oetker, President, Akadia, Philadelphia, Farm Frites, Mars.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: