Management Stiri

Trei programe de licență cu diplomă britanică debutează la București în această toamnă

Reading Time: 2 minute Maastricht School of Management România lansează trei programe noi de licență în parteneriat cu Abertay University din Scoția, Marea Britanie.28 apr. 2021 2 min

Trei programe de licență cu diplomă britanică debutează la București în această toamnă

Reading Time: 2 minute

După 10 ani pe piață, timp în care a oferit educație de leadership a peste 400 de studenți, Maastricht School of Management România trece la următorul nivel.

Pentru a crește impactul avut în mediul de afaceri, de a pregăti tinerii mai bine pentru realitatea de business, școala lansează trei programe de licență, în parteneriat cu Abertay University din Scoția, Marea Britanie.

Noul nume sub care sunt dezvoltate programele va fi Bucharest International School of Management (BISM).

Programele existente anterior: Executive MBA, Fast Track Management Program și Master in Management și cele de licență, vor fi derulate sub egida BISM din vara anului 2021.

Parteneriatul cu Maastricht School of Management Olanda va continua pentru programele de master și Executive MBA. Acestea vor urma aceeași rețetă consacrată de profesori cu experiență în business și curricula dezvoltată în ultimii 10 ani. 

Programele de licență, Business Administration, Digital Marketing with Business Administration și Accounting and Finance with Business Analytics vor fi livrate în parteneriat cu Abertay University din Marea Britanie.

Predarea se va face în limba engleză, iar diploma de absolvire va fi oferită de universitatea britanică.

Înființată în anul 1888, Abertay este o universitate modernă, situată în inima Scoției. Are peste 4,500 de studenți înscriși, provenind din peste 60 de țări.

Parteneriatul va aduce învățământul universitar britanic la București, prin cursuri predate de profesioniști de business români și internaționali.

Suntem încântați să dezvoltăm acest parteneriat, unde Abertay devine prima școală de business din Marea Britanie care desfășoară programe de licență în România. Vom împărtăși expertiza noastră academică de predare pentru a pregăti viitoarea generație de profesioniști din România.

La Abertay, ne mândrim cu pregătirea studenților pentru mediul de business. Și acest principiu care stă la baza cursurilor noastre va continua în cadrul parteneriatului cu BISM în această suită de programe de licență de business, marketing și contabilitate și finanțe.

Liz Bacon, Deputy Vice-Chancellor la Universitatea Abertay

Sergiu Neguț, Decan al Bucharest International School of Management – BISM consideră că dezvoltarea noilor programe este un pas firesc în creșterea școlii.

„A venit timpul să fim mândri de ceea ce suntem și ceea ce putem oferi. Da, era o vreme când a copia modelul Vestului era un indicator de calitate. Însă am crescut și suntem pregătiți să integrăm metode vestice, curricula și pregătirea profesorilor cu cea mai bună înțelegere strategică, organizațională și de business a contextului local.

Sergiu Neguț, Decan al Bucharest International School of Management

În septembrie se lansează în premieră naţională cele trei programe de studii de licenţă. Dacă ştii tineri liceeni care vor să studieze în Bucureşti şi să obţină diplomă britanică, mai multe informații se pot afla aici https://bism.ro/undergraduate/about/

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: