Marketing Stiri

Tuborg Shot, bere cu 9% alcool

30 mai 2016 < 1 min

Tuborg Shot, bere cu 9% alcool

Reading Time: < 1 minut

Tuborg  a lansat Tuborg Shot, o noua subcategorie pe piata berii. Noua categorie de bere se vinde intr-un ambalaj “direct drink,” pentru a putea fi bauta direct din doza.

Cu noul produs, Tuborg propune consumatorilor o bere blonda, un continut de alcool de 9%, in doze de 250ml cu folie protectoare de aluminiu. Berea este produsa din apa, hamei si malt de orz.

“Inainte de a iesi in oras, tinerii obisnuiesc sa se intalneasca cu prietenii, fie la unul dintre ei acasa, fie la un bar, pentru a-si face ‹incalzirea›. Prin aceasta lansare, Tuborg creeaza un nou segment de piata, inspirat de consumatori. Suntem bucurosi si in acelasi timp increzatori in succesul Tuborg Shot, care detine toate atu-urile pentru a fi indragit de fanii Tuborg si ai berii in general. Tuborg a inregistrat in primele 4 luni ale acestui an o crestere de 20% comparativ cu anul trecut”, a declarat Paul Markovits, Vice-presedinte Marketing, URBB.

Tuborg este prezent in Romania din anul 1997. Este primul brand de bere din Romania care a introdus capacul easy open si primul care a inclinat eticheta la 62.5 grade pentru a sugera unghiul la care lichidul paraseste sticla atunci cand il consumi.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: