Companii Marketing Publicitate

Vedete de radio și TV susțin campania Heineken de sărbători

18 dec. 2019 < 1 min

Vedete de radio și TV susțin campania Heineken de sărbători

Reading Time: < 1 minut

“Provocările de sărbători sunt parte din tradiție. Primește-le cu bucurie!” este sloganul celei mai recente campanii de sărbători semnată Heineken. Pe lângă noua campanie de sărbători, compania aduce și două podcast-uri în care vedete de radio sau TV povestesc care au fost cele mai amuzante obstacole pe care le-au întâmpinat în ultimii ani, în perioada sărbătorilor.

Monica Bârlădeanu, Corina Caragea, Alice Cavaleru, Lavinia Petrea, Nicolai Tand, Cătălin Striblea și Vlad Petreanu s-au alăturat campaniei cu un mesaj optimist în Social Media , încurajând fanii să trateze încercările de sărbători cu detașare.

Vedetele le vor explica fanilor cum pot trece peste agitația sărbătorilor de iarnă dată de trafic, cumpărăturile de ultim moment, alegerea bradului sau meniului de Crăciun.

Monica Bârlădeanu a împărtășit cum a ajuns să schieze într-un costum roz fosforescent, de două ori mai mare, Corina Caragea a povestit cum a petrecut un Crăciun în aeroport iar Alice Cavaleru despre cum a ieșit în pozele de Crăciun, după ce rujul i s-a întins pe față. Lavinia Petrea a povestit cum a împachetat două cadouri goale pe care le-a oferit prietenilor săi, în timp ce lui Vlad Petreanu pisica i-a răsturnat bradul.

Podcasturile pot fi ascultate pe Spotify: Podcast Monica Bârlădeanu și podcast Nicolai Tand

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: