Antreprenori by eMAG Stiri

Ultima zi de inscriere la How to Web Startup Spotlight

oct. 29, 2015 2 min

Ultima zi de inscriere la How to Web Startup Spotlight

Reading Time: 2 minute

In luna noiembrie, How to Web Startup Spotlight aduce fata in fata 32 de startup-uri din regiune si 50+ investitori activi, reprezentanti ai unora dintre cele mai cunoscute programe de accelerare la nivel international, mentori cu experienta relevanta si posibili parteneri comerciali. Startup-urile care vor sa concureze pentru premiile in valoare totala de 20.000 USD oferite de IXIA, partener principal al programului, sunt invitate sa aplice pana vineri, 30 octombrie.

Cea de a patra editie Startup Spotlight va aduce impreuna 32 de startup-uri cu potential din Europa Centrala si de Est, selectionate de un juriu de specialitate. Pe parcursul celor trei zile ale programului, echipele finaliste vor avea acces la oportunitati de investitii si distributie, vor dezvolta conexiuni valoroase in industrie si vor avea sansa de a castiga vizibilitate prezentandu-si produsul pe scena How to Web, in fata intregii audiente a conferintei. Mai mult, acestea vor concura pentru premiile in valoare totala de 20.000 USD oferite de IXIA, partener principal al programului, si vor primi bilete de acces la How to Web Conference 2015.

Fiecare dintre cele 32 de echipe finaliste va participa la 12 intalniri unu la unu cu mentori, investitori si posibili parteneri comerciali atent selectionati pentru a corespunde nevoilor individuale. Procesul de match-making este realizat de o echipa cu experienta, avand in vedere profilul fiecarui startup si experienta mentorilor.

Investitori cunoscuti discuta cu echipele finaliste

Venture Partner in cadrul 500 Startups, Erhan Erdogan vine la How to Web Startup Spotlight in cautarea unor potentiale investitii.

Managing Director al Techstars London, Max Kelly a coordonat programele de inovatie si antreprenoriat ale grupului Virgin.

Director al programului de accelerare Ignite (Londra), Martyn Davies este un programator creativ, product manager, consultant tehnic si organizator de hackathoane, si a lucrat pentru companii precum BBC, Universal Music sau SendGrid.

Mentori remarcabili isi impartasesc experienta si ofera feedback

Entrepreneur in Residence la 500 Startups, Andy Young ajuta echipele din London Distro Dojo cu dezvoltarea produsului, crestere si metrici.

Vladimir Oane a purtat mai multe palarii de-a lungul carierei sale, de la product manager si programator pana la marketer. In prezent Master of Product la Hootsuite, Vladimir este Co-Fondatorul UberVU, unul dintre primele servicii all-in-one de social media din lume.

Columnist la Inc.Com si Chief Marketing Technologist, CCP, Travis Wright a ajutat in ultimii 15 ani sute de companii B2B si B2C, de la startup-uri si companii medii pana la afaceri din Fortune 100, sa aleaga tehnologiile & instrumentele potrivite pentru a creste eficienta campaniilor de marketing.

Startup Spotlight va avea loc pe 25 – 27 noiembrie in Bucuresti. Startup-urile tech in cautare de investitii, programe de accelerare, posibili parteneri de distributie sau vizibilitate, mai au la dispozitie pana vineri, 30 octombrie, pentru a aplica pe site-ul programului.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: