BizRemote by certSIGN Companii Creativitate Stiri

Iubitorii de sport din toată lumea vor să strângă 1 milion de dolari pentru donații

1 iun. 2020 2 min

Iubitorii de sport din toată lumea vor să strângă 1 milion de dolari pentru donații

Reading Time: 2 minute

Între 29 mai și 7 iunie are loc evenimentul virtual inițiat de adidas ce îi invită pe toți cei care fac sport să se unească și să își dedice antrenamentele unei cauze comune, Covid-19.

Evenimentul #HOMETEAMHERO se va desfășura la nivel global, iar pentru fiecare oră de activitate înregistrată adidas va dona 1$ către COVID-19 Solidarity Response Fund – fondul global pentru sprijinirea activității Organizației Mondiale a Sănătății. Obiectivul este atingerea unui număr total de un milion de ore.

Toată lumea este invitată să participe pentru a ajuta la atingerea obiectivului de un milion de ore, valorificând fiecare minut, indiferent de sport, disciplină, nivel de performanță sau locul antrenamentului.

Activitățile sportive eligibile sunt: alergare, antrenament (aplicația adidas Training), mers, ciclism, antrenament de forță, aerobic, antrenament pe banda de alergare, ergometru, drumeție, ciclism montan, yoga, exerciții pe bicicleta eliptică, mers pe role, nordic walking, ciclism rutier, activitate în scaun cu rotile, alergarea pe munte, ciclism, spinning, alergare virtuală, ciclism virtual, skateboarding, fotbal, baschet, dans, tenis, rugby și box.

Ce trebuie să faci ca să participi:

  1. Descărcă aplicația adidas Running sau adidas Training, creează un cont sau conectează-te cu un cont existent.
  2. (Opțional): conectează contul Garmin / Polar / Suunto / Zwift cu contul din aplicația adidas Running.
  3. Înscrie-te la provocarea #HOMETEAMHERO: https://adirun.app/YgfS
  4. Înregistrează activitățile tale sportive în intervalul 29 mai – 7 iunie, iar adidas va dona 1$ pentru fiecare oră introdusă, cu scopul atingerii unui număr de un milion de ore.

#HOMETEAMHERO este parte a eforturilor adidas de a asigura ajutor acolo unde este nevoie cel mai mult.

În timpul stării de izolare, adidas a mai lansat o provocare, „Fit from Home”, ce numără deja aproape jumătate de milion de participanți din 192 de țări, acesteia i se poate alătura oricine își dorește să pună umărul pentru atingerea obiectivului colectiv, acela de a rămâne activi.

Pentru a rămâne sănătoși acasă, pe parcursul stării de urgență din România, comunitățile adidas Runners globală și adidas Runners Bucharest au devenit virtuale, și au oferit programe săptămânale prin intermediul platformelor live, inclusiv sesiuni ale căpitanilor și antrenorilor adidas din întreaga lume despre meditație, yoga, HIIT, nutriție și sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: