MarComm Marketing Stiri

Un nou brand de mezeluri pe piața românească  

4 nov. 2019 2 min

Un nou brand de mezeluri pe piața românească  

Reading Time: 2 minute

Producătorul sloven Perutnina lansează în România brandul de preparate cu 90% carne de pui POLI. Gamele lansate în România sunt Poli hammy 400 g, Poli hammy feliat 125 g, Poli frankfurter 260 g și Poli mini frankfurter 130 g. Produsele Poli se comercializează în modern trade (Auchan, Carrefour Hipermarket, Carrefour Market, Kaufland, Metro, Profi, Cora, Selgros), cât şi în magazinele tradiţionale şi HORECA.

Lansat în 1974 în fosta Iugoslavie, POLI este primul produs de tip ”Cârnați de Bologna” exclusiv din carne de pui creat în Europa.

Perutinia Ptuj este unul dintre puținele grupuri din lume care folosesc “lanțuri verticale” în contextul producției alimentare, având un sistem complet integrat avem control 100 % asupra fiecărei etape din proces.

”Avem culturi de cereale, incubatoare și ferme proprii  în Slovenia, Bosnia & Herțegovina, Serbia și Croația. Datorită circuitului complet integrat, produsele noastre ajung practic de pe câmp, pe masă. ” declară Florin Lupu, Managing Director Perutnina România.

Perutnina Ptuj a fost lansată în 1905, în orașul Ptuj. Hrana păsărilor este produsă intern și constă într-un mix de cereale, minerale și vitamine, fără adaos de hormoni de creștere sau antibiotice. Păsările cresc la sol, free range, în comunități cu densitate redusă.

Perutnina Romania Game POLI

Perutnina România are sediul în Braşov şi este prezentă pe piaţă din 2007. Compania şi-a început activitatea prin comercializarea de carne congelată, astăzi având un portofoliu vast de produse preparate din pui şi curcan. Perutnina este singurul producător prezent în piaţa din România care are în portofoliu produse fără gluten şi certificate Halal (carnea Halal este considerată cea mai curată carne, fără toxine datorită metodei de procesare. Preparatele certificate Halal nu conţin porc/şorici sau emulsii de şorici). 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: