fbpx
Marketing

Un nou director de marketing la Flanco1 min

06/12/2016 < 1 min read

Un nou director de marketing la Flanco1 min

Reading Time: < 1 minut

antonela-ciucasu-flanco_1Antonela Ciucașu este noul director de marketing al Flanco Retail începând de luna aceasta.

Anterior, ea a ocupat, timp de peste 4 ani, funcția de Head of Marketing & PR Manager pentru Sun Plaza Shopping Center, în cadrul CBRE România.

Înainte de a se ocupa de platforma de marketing, evenimente, comunicare și PR a Sun Plaza Shopping Center, Antonela Ciucașu a lucrat în sectorul bancar, pentru Royal Bank of Scotland, pe poziția de Credit Cards Marketing Manager, creând și implementând strategia de marketing pentru cardurile de credit ale băncii.

De asemenea, a lucrat pentru UPC România, ca Senior Marketing Manager, pentru Orange România, ca Head of Retail Communication și contribuind la lansarea ambelor branduri pe piața românească, pentru Michelin România, pe poziția regională de Communication Manager pentru România și zona Balcanilor și pentru Romcar, pe poziția de Marketing Manager.

Antonela Ciucașu a absolvit Facultatea de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Politehnice din București, precum și numeroase cursuri de marketing, comunicare, vânzări, training și planificare strategică.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *