Stiri

Un nou hotel în București. S-a deschis hotelul Ibis Politehnica

9 aug. 2021 < 1 min

Un nou hotel în București. S-a deschis hotelul Ibis Politehnica

Reading Time: < 1 minut

Un nou hotel s-a deschis în București. Este vorba de o investiție a Accor în parteneriat cu dezvoltatorul imobiliar Novum Business Services. Astfel s-a deschis astăzi hotelul Ibis Bucharest Politehnica.

„Hotelul nou construit ibis Bucharest Politehnica oferă 158 camere confortabile, un restaurant Albert’s Place, un bar, un spaţiu de conferinţe pentru până la 150 de persoane, precum şi parcare proprie, subterană. Cu conceptul său îndrăzneţ Agora, ibis Bucharest Politehnica aparţine celei de-a doua generaţii de hoteluri ibis din România şi este primul care se deschide în Bucureşti”, se menţionează în comunicat.

Investitorul hotelului este compania Novum Business Invest – dezvoltator imobiliar de renume cu peste zece ani de experienţă pe piaţa din România. Compania a livrat numeroase proiecte rezidenţiale în diferite zone ale Bucureştiului. Ansamblurile sunt situate în zone precum Splaiul Unirii, Timpuri Noi, Prelungirea Ghencea, Politehnica, Lacul Morii, 13 Septembrie, Cotroceni.
În prezent, dezvoltatorul are în construcţie diverse proiecte şi a început să investească şi în sectorul ospitalităţii. Anul trecut, grupul Novum Business Invest a lansat Novum by the Sea, un resort de 4 stele situat în Olimp

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: