Antreprenori by eMAG BizRemote by certSIGN Business Stiri

Un restaurant bucureștean asigură gratuit prânzul pentru 600 de cadre medicale

23/03/2020 < 1 min read

Un restaurant bucureștean asigură gratuit prânzul pentru 600 de cadre medicale

Reading Time: < 1 minut

Red Angus Steakhouse va oferi, gratuit, prânzul timp de o lună, cadrelor medicale implicate în diagnosticarea și tratarea coronavirusului, în cadrul spitalelor din Capitală.

Astfel, restaurantul bucureștean promite să asigure zilnic, din resurse proprii, masa pentru 600 de persoane, în intervalul 25 martie – 24 aprilie, și le propune partenerilor să i se alăture în acest demers, prin achiziționarea unui număr fix de meniuri zilnice de prânz.

Fiecare meniu Red Angus Steakhouse include o supă și un fel principal și livrarea preparatelor se va face de luni până duminică, la aceleași ore, în intervalele agreate cu reprezentanții instituțiilor medicale, iar partea de transport va fi acoperită, în prima fază, de către flota restaurantului. Pe măsură ce cantitățile vor crește, reprezentanții localului își propun să încheie parteneriate și cu alți livratori certificați.

Cei care vor să se implice în campania Red Angus Steakhouse o pot face contactând reprezentanții localului la numărul de telefon 0756.600.000 sau prin email, pe adresa [email protected] 

Foto: © Serhiy Shullye | Dreamstime.com

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă