fbpx
Marketing

Un român în finala mondială a JCI Ten Outstanding Young Persons1 min

21/08/2018 < 1 min read

Un român în finala mondială a JCI Ten Outstanding Young Persons1 min

Reading Time: < 1 minut

Pentru prima dată în 35 ani, un tânăr din România s-a calificat în finala mondială a JCI Ten Outstanding Young Persons. Este vorba de Cornel Amariei, inventatorul .lumen, ochelarii pentru nevăzători care i-au adus notorietate în întreaga lume.

Cornel este unul dintre cei 20 de finaliști ai competiției Ten Outstanding Young Persons 2018 desfăşurată de Junior Chamber International (JCI).

Îl ajută un vot din partea noastră să ajungă în Top 10 cele mai strălucite persoane sub 40 de ani.

Îl puteți vota aici: (click pe profil și apoi like)

Cornel Amariei are 24 de ani, dar a avut timp până acum pentru sute de invenții și peste 50 dintre ele sunt deja în curs de patentare. Ochelarii pentru nevăzători pe care i-a inventat pot crea o piață de 7 miliarde de dolari. Este manager de inovare la reprezentanța locală a companiei Continental, al patrulea producător de anvelope din lume. Cum a reușit Cornel Amariei să facă toate astea până la această vârstă? Simplu: a început devreme. Merge de la 7 luni și citește de la 3 ani. Tot pe atunci, se îndrăgostea ”la prima apăsare“ de computer. La 7 ani, avea deja câteva zeci de enciclopedii citite și primul website realizat în totalitate de el.

Întreaga lui poveste o puteți citi aici

One Comment
  1. […] Cornel Amariei este primul raman care a ajuns in finala Ten Outstanding Young Persons 2018 desfasurata de Junior Chamber International (JCI), anunta revistabiz.ro. Tanarul de 24 de ani are sute de inventii si peste 50 dintre ele sunt deja în curs de patentare. Aflati mai multe aici.  […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *