Marketing

Start inscrieri la Internetics

11 sept. 2015 < 1 min

Start inscrieri la Internetics

Reading Time: < 1 minut

Au inceput inscrierile la cea de-a cincisprezecea editie a festivalului de branding, marketing si advertising online Internetics. Lucrarile pot fi inscrise in competitie incepand cu 9 septembrie pana pe 21 octombrie, prin completarea formularului disponibil pe site-ul festivalului

Jurizarea proiectelor inscrise se va face in luna octombrie, iar gala de premiere va avea loc in luna noiembrie, in Bucuresti. 

Presedintele juriului de anul acesta este Tony Högqvist, fondatorul agentiei Perfect Fools din Suedia.

Tony Högqvist_presedintele juriului Internetics 2015
Tony Högqvist, presedintele juriului Internetics 2015

Högqvist a lansat agentia in 2002, iar in pozitia de Creative Director a semnat campanii pentru Adidas, Converse, KFC sau Swarovski. A castigat importante premii la festivaluri internationale, printre care Cannes Lions (inclusiv Cannes Grand Prix), D&AD, Eurobest si One Show, urcand astfel agentia Perfect Fools ȋn topul celor mai bune agentii de digital din lume. Thefwa.com (Favourite Website Awards) i-a acordat de curand lui Högqvist distinctia de pionier digital.

Agentia cu cele mai multe puncte obtinute in competitie va castiga titlul de Agentia Anului, iar organizatorii si juriul vor acorda si cateva premii speciale, astfel: Best Use of Technology, Most Creative Client of the Year si Best Newcomer. Agentia anului 2014 a fost Digital Star.

Competitia este deschisa agentiilor si diviziilor de online, dar si companiilor care dezvolta proiecte in zona digitala ori sunt beneficiari ai lucrarilor.

Festivalul este sustinut de Grolsch, Absolut si United Media.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: