Companii Stiri

Un roman, promovat in reteaua globala Danone

3 feb. 2015 < 1 min

Un roman, promovat in reteaua globala Danone

Reading Time: < 1 minut

Laurentiu Tulvan, care a ocupat in ultimii ani pozitia de Director Operatiuni Danone Europa de Sud Est, preia functia de Director Proiecte de Dezvoltare si Performanta pentru divizia Lactate din regiunea Danone America de Nord, care cuprinde SUA si Canada.

Din noua functie, ii va raporta lui Fernando Lafuente, Vicepresedinte Operatiuni America de Nord.

Aceasta este a doua sa experienta profesionala internationala, dupa pozitia ocupata in cadrul grupului Danone, timp de trei ani, ca Manager Performanta Industriala pentru Divizia de Produse Lactate.

Laurentiu Tulvan, 43 ani, s-a alaturat companiei Danone in anul 2000 pe pozitia de Manager Proiecte. Ulterior a ocupat functia de Manager Productie in Danone Romania, Manager Performanta Industriala pentru Divizia de Produse Lactate la nivel international al Grupului Danone, Director Industrial Danone Romania si  Director de Operatiuni  al Danone Europa de Sud Est, regiune care cuprinde Romania, Bulgaria, Grecia si Tarile Adriatice.

Este absolvent al Facultatii de Stiinta a Calculatoarelor din Galati si al unui Master in Informatica Industriala.   

Dupa plecarea lui Laurentiu Tulvan, responsabilitatile pe aria operationala vor fi acoperite de: Cornel Petrache, Manager Fabrica, el continuand sa coordoneze Departamentul Industrial, si Cristina Cristea, care va ocupa pozitia de Manager Operatiuni Locale Europa de Sud Est, coordonand operatiunile pe zona de planificare, logistica si distributie.

Compania Danone Romania face parte din Grupul Danone, prezent in 120 de tari, detinand locul 1 in lume in fabricatia de produse lactate proaspete si locul 2 in lume in domeniul apelor minerale imbuteliate si alimentatiei pentru bebelusi. Grupul Danone a inregistrat in 2013 vanzari de peste 20 miliarde de euro.  

Fabrica Danone din Bucuresti a produs local primele iaurturi in 1999, iar in prezent 1 din 2 iaurturi consumate in Romania poarta marca Danone.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: