Finanțe Stiri

ING și Banca Transilvania aduc Apple Pay în România

27 mart. 2019 < 1 min

ING și Banca Transilvania aduc Apple Pay în România

Reading Time: < 1 minut

ING Bank România anunță că va introduce, în a doua parte a acestui an, soluția Apple Pay, care face plățile cu telefonul mobil mai private, simple și sigure, dar și mai rapide și convenabile pentru clienții băncii de pe piața locală.

Utilizatorii de Android pot efectua deja plăți cu telefonul mobil prin intermediul soluției ING Pay, lansate de bancă în iulie 2018. ING Pay este activat direct din ING Home’Bank, fără vreun comision sau taxă de utilizare. Activarea duce și la emiterea instant și gratuit a unui card virtual, atașat la oricare dintre conturile curente în lei deschise la ING.

ING Pay a avut în România cea mai rapidă rată de adopție si cel mai mare grad de utilizare dintre toate țările din cadrul grupului ING. De la lansare, 70.000 de utilizatori au făcut aproximativ 3 milioane de tranzacții, ceea ce reprezintă aproape 4% din totalul tranzacțiilor la POS făcute de cardurile ING.

La scurt timp după anunțul ING, Banca Transilvania a anunțat pe Facebook că va introduce și ea Apple Pay. Cele două bănci sunt singurele care au lansat în România până acum posibilitatea de a plăti direct cu telefonul mobil.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: