Lifestyle

Lime își continuă expansiunea în România și aduce trotinetele electrice în Ploiești

1 nov. 2020 < 1 min

Lime își continuă expansiunea în România și aduce trotinetele electrice în Ploiești

Reading Time: < 1 minut

Furnizorul de mobilitate urbană Lime anunță continuarea extinderii pe plan național prin lansarea serviciului său de trotinete electrice în Ploiești.

Trotinetele vor fi disponibile în Ploiești în Piața Eroilor, Parcul Mihai Viteazu, AFI Mall, zona Republicii, și nu numai. De asemenea, compania a anunțat că, de la lansarea serviciului în România, a înregistrat peste 2 milioane de curse.

Cu 2 milioane de curse în România, Lime a dovedit nevoia unui mijloc de transport alternativ care adresează atât traficul, cât și poluarea, asigurând distanțarea socială în timp de COVID-19. Micromobilitatea trebuie să fie o soluție de transport națională și Lime dorește să extindă accesul la pentru cat mai mulți cetățeni și cât mai multe orașe. Suntem foarte încântați să lansăm în acest weekend în Ploiești, urmând să oferim câte trotinete electrice sunt necesare pentru a susține cererea„, a declarat Luca Mateescu, directorul de operațiuni pentru Lime România.

Pentru a utiliza Lime, călătorii descarcă aplicația, localizează o trotineta de pe hartă și o deblochează cu simpla atingere a unui buton. Pentru a încheia cursa, trebuie să urmărească instrucțiunile din aplicație și să parcheze trotineta responsabil.

O cursă cu Lime costă 3 lei pentru a debloca trotineta, fiecare minut fiind taxat 60 de bani. Echipa locală a Lime, alături de partenerii săi, se ocupă de mentenanța, încărcarea și plasarea trotinetelor în oraș.

Lime și-a lansat serviciul în București în mai 2019, extinzându-și anul acesta acoperirea în Cluj-Napoca, Constanța și Brașov. Din iulie 2020, în București, trotinetele electrice Lime pot fi închiriate direct din aplicația Uber.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: