Brand Focus Tech

Abonamente infinite pentru business

17 iul. 2019 < 1 min

Abonamente infinite pentru business

Reading Time: < 1 minut

Divizia Vodafone Business a lansat portofoliul RED Infinity pentru companii, care vine cu beneficii nelimitate și flexibilitate în alegerea ofertelor, indiferent de numărul de angajați și de industrie.

Abonamentele RED Infinity includ minute și SMS-uri naționale nelimitate, internet național nelimitat, minute nelimitate pentru rețelele fixe din Spațiul Economic European (țările din Uniunea Europeană plus Norvegia, Islanda, Liechtenstein, dar și Guadelupa, Guyana Franceză și Insulele Reunion), minute și SMS-uri internaționale nelimitate pentru țările SEE.

Pe lângă acestea, clienții Vodafone Business pot alege dintre alte tipuri de beneficii nelimitate, pentru a-și crea pachete cu beneficii personalizate, în funcție de nevoile specifice afacerii lor. Aceste beneficii includ minute și SMS-uri internaționale nelimitate în restul lumii, internet nelimitat în roaming în țările SEE sau internet în roaming
în restul lumii.

De exemplu, abonamentul Red Infinity X4 oferă date și minute naționale nelimitate, minute și SMS-uri internaționale în SEE și un extra beneficiu la alegere: minute și SMS-uri internaționale nelimitate oriunde în lume sau date nelimitate în roaming în Spațiul Economic European sau un pachet de 2GB de date valabil în roaming oriunde în lume.

Vodafone România avea la 31 martie 2019 un număr de 9.749.664 de clienți, dintre care 8.987.998 erau utilizatori ai serviciilor mobile. Compania a avut în anul fiscal încheiat la 31 martie 2019 venituri din servicii de 715,3 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: