Business Companii Stiri

Unde se mai găsesc măști medicinale?

25 feb. 2020 < 1 min

Unde se mai găsesc măști medicinale?

Reading Time: < 1 minut

Nu mai găsiți măști medicale? Încercați pe eMAG.

Observând că stocurile de măști medicale la prețurile obișnuite s-au epuizat și creșterea foarte mare a prețurilor la aceste produse care erau vândute de selleri prin platforma marketplace, retailerul a căutat câteva soluții. În primul rând, a identificat stocuri în România și a cumpărat tot ce se putea găsi în țară, de la distribuitorii existenți. Astfel, eMAG a achiziționat măști și la prețul de 7 lei/bucata, însemnând 350 de lei setul de 50 de bucăți, și a decis să suporte diferența de preț în toată această perioadă astfel încât clienții să le poată cumpăra la 3 lei bucata.

De asemenea, a identificat stocuri și în alte țări precum Turcia, Macedonia și Ucraina, pe care le așteaptă în zilele următoare în depozitele eMAG.

Chiar dacă în magazinele online mari din Vestul Europei prețul pentru o mască a ajuns la 5 lei, iar în farmacii între 3-5 lei sau stocurile sunt epuizate, eMAG promute să subvenționeze costul pe perioada crizei de măști medicale.

Foto: © Mingwei Chan | Dreamstime.com

One Comment
  1. Crin
    Se pare ca nu se tin dd cuvânt emag deoarece NU EXISTA NICIUN STOC DE MASTI IN ACEST MOMENT. fie faci reclama fie faci reclama

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: