Companii MarComm Stiri

UPS lansează un nou serviciu de transport internațional la prețuri accesibile

31 iul. 2019 2 min

UPS lansează un nou serviciu de transport internațional la prețuri accesibile

Reading Time: 2 minute

Vânzările e-commerce transfrontaliere la nivel global sunt estimate să ajungă la 1 trilon dolari până în 2020. În aceste condiții, UPS lansează un nou serviciu care vine în întâmpinarea nevoilor comercianților mici și mijlocii de servicii de transport internațional, servicii accesibile, fiabile și eficiente.

UPS Economy conectează destinații e-commerce cheie din întreaga lume și va fi inițial disponibil pentru clienții din SUA, Canada, China, Hong Kong și Marea Britanie. În viitorul apropiat, serviciul UPS Economy va fi extins și pe alte piețe cheie globale.

”Oportunitățile sunt mai mari în mediul dinamic al comerțului internațional din prezent, piața de comerț electronic transfrontalier fiind estimată să crească de două ori mai repede decât cea domestică. Vânzările online transfrontaliere vor reprezenta 20% din comerțul electronic global în 2022”, a explicat Nando Cesarone, președinte al UPS International.

În așteptarea unei modalități mai accesibile de a face livrări internaționale, companiile din SUA din segmentul B2C și B2B care doresc să exporte către destinații e-commerce cheie, pot beneficia acum de noul serviciu UPS.

UPS Economy oferă clienților flexibilitate și le permite să aleagă între servicii de livrare cu taxele vamale plătite sau neplătite și să-și urmărească livrările online

”Comerțul transfrontalier B2C și B2B continuă să se extindă, iar clienții noștri IMM au nevoie de servicii care oferă flexibilitate, vizibilitate și accesibilitate. Alături de celelalte servicii e-commerce, cum ar fi UPS eFulfillment și Ware2Go, rețeaua noastră logistică  oferă clienților opțiunile, confortul și gradul de control de care au nevoie pentru a-și dezvolta afacerile”, a declarat Nando Cesarone, președintele UPS International.

UPS eFulfillment este o platformă online care permite achiziții și comenzi din 21 de marketplace-uri diferite și magazine online, cum ar fi eBay, Walmart, Etsy și Amazon, inclusiv Prime. Lansat în februarie 2019, oferă IMM-urilor din întreaga lume servicii de fulfillment și de transport către clienții din SUA și Canada

Ware2Go este o companie de tehnologie și o platformă digitală care corelează spațiile de depozitare disponibile și serviciile de fulfillment. Sunt folosite atât spații de depozitare UPS, cât și non-UPS, reprezentând o soluție atractivă pentru companiile mici și mijlocii care au nevoie să transmită inventarul stocurilor și comenzile de fulfillment în comerțul electronic B2B.

Foto: © VanderWolfImages | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: