Antreprenori by eMAG BizRemote by certSIGN Business Companii

Impact Hub lansează Flexi Pass. Ce avantaje oferă noul tip de abonament?

1 sept. 2020 < 1 min

Impact Hub lansează Flexi Pass. Ce avantaje oferă noul tip de abonament?

Reading Time: < 1 minut

Impact Hub lansează un nou tip de abonament, Flexi Pass, ce oferă o flexibilitate mai mare în a accesa spațiile de co-working. Noul pachet conține acces nelimitat pentru de o zi întreagă la prețul de 15 euro sau 10 euro/zi în cazul achiziționării a peste 20 de intrări zilnice/lună.

Pentru companii care achiziționează cel puțin 100 de accese zilnice, Impact Hub le poate pune la dispoziție birouri private.

Abonamentul Flexi Pass nu este nominal, astfel încât el poate fi folosit de oricare din membrii unei echipe, oricând, în oricare dintre cele trei spații Impact Hub din București.

Impact Hub pune la dispoziția clienților o suprafață totală de 6,500 metri pătrați în cele trei sedii din Capitală: Impact Hub Floreasca, Impact Hub Universitate și Impact Hub Timpuri Noi. Acestea dispun de peste 150 de birouri în spațiile comune de co-working, de 46 de spații dedicate, 12 săli de conferințe, 3 locuri de luat masa și de o terasă în aer liber (Timpuri Noi).

Spațiile sunt dezinfectate periodic, dotate cu termoscanere la intrare, există culoare speciale de acces, birourile sunt așezate la distanțe de 1,5 metri iar fiecare membru primește un kit cu produse de dezinfectare. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: