Management Stiri

Utku Ogrendil, noul CEO al PayPoint România

8 iun. 2021 < 1 min

Utku Ogrendil, noul CEO al PayPoint România

Reading Time: < 1 minut

Utku Ogrendil a fost numit în funcția de CEO al PayPoint România, poziție din care se va concentra asupra consolidării poziției companiei pe plan local, cu accent pe inovație.

Numirea lui Utku Ogrendil în funcția de CEO al companiei este făcută după ce fondul de private equity Innova Capital a preluat integral activele și operațiunile PayPoint Services

Noul CEO al PayPoint România a studiat administrarea afacerilor la Universitatea din Hartford. Are o experiență de peste 15 ani în industria financiar-bancară și a deținut, de-a lungul timpului, funcții de conducere în instituții bancare importante.

„De-a lungul celor 14 ani de activitate pe piața locală, PayPoint a investit în tehnologie și infrastructură pentru a le oferi clienților și partenerilor soluții și servicii sigure și eficiente, menținându-și poziția de principal operator de plăți în numerar și încărcare electronică din România. Credem că există în continuare oportunități pentru dezvoltare și inovație, de aceea consolidarea acestei poziții și îmbunătățirea prezenței în mediul digital sunt două dintre obiectivele principale ale companiei pentru viitor”, spune Utku Ogrendil, CEO al PayPoint România

PayPoint România a raportat active brute de 48,5 milioane de lire sterline la finalul lui martie 2020.

Prin intermediul celor peste 19.000 de terminale situate în toată țara și al parteneriatelor cu peste 210 de furnizori de telecomunicații, utilități, transport și servicii financiare, compania colectează peste 100 de milioane de plăți de facturi pentru 85% din furnizorii români de utilități și telecomunicații. PayPoint România oferă și servicii de reîncărcare a cartelelor și transfer de bani și permite plata cu cardul de credit sau debit.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: