Lifestyle

Vine, vine Primavera

27 feb. 2014 < 1 min

Vine, vine Primavera

Reading Time: < 1 minut

Cu o floare nu se face primavara, dar cu prima editia e salonului de martisor de la Galateca se face Primavera, un nou concept de salon, care va reuni design vestimentar, bijuterie de autor si arta la preturi accesibile. Incepand cu 28 februarie si pana pe 8 martie sunteti asteptati la galeria Galateca, cu ocazia primei editii a salonului de martisor Primavera. Doar aici veti putea descoperi noile colectii de primavara-vara sau piese de sezon semnate de cei mai talentati designeri, printre care Murmur, 109, Le petit indigent, Adelina Ivan, Claudia Castrase, Sandra Galan, Cristian Samfira, Atelier Atu, Mihaela Cretescu, Aerwear, Rad Playground si Florentina Giol.

Tinutele designerilor le puteti asorta cu bijuterii disponibile tot la Galateca ce poarta semnatura unor designeri pasionati precum Alexandra Ungurelu, Lady Magpie, Carla Szabo, Fashion Machine, Raluca Buzura, Moogu, Noha Nicolescu, Roua de argint. Mai mult, tot in cadrul salonului de martisor veti putea admira si lucrari de primavara desenate de Aitch, Loreta Isac, Alice, Cristiana Radu, Cris Barsony, Adriana Mihaela Gheorghe, Georgiana Chitac, Amalia Dulhan si Iulia Costache.  

In acelasi timp, Primavera este un loc cu o atmosfera speciala, in care vor avea loc diverse evenimente conexe, dedicate clientilor fideli si iubitorilor de frumos, dar si o initiativa demarata in perteneriat cu diverse industrii si domenii creative din zona, in vederea sustinerii reciproce.  Primavera isi propune sa devina o adevarata traditie in seria evenimentelor initiate de Galateca, iar manifestare se inscrie in seria proiectelor care sustin talente din designul romanesc, o initiativa in care galeria Galateca isi doreste sa investeasca pe termen lung.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: