Marketing Stiri

Vinul, punte intre tari

11 iun. 2015 < 1 min

Vinul, punte intre tari

Reading Time: < 1 minut

In luna aprilie a acestui an, Purcari a publicat un filmulet in limba norvegiana, prin care multumea poporului norvegian pentru acceptarea vinurilor sale pe piata lor monopolista. Filmuletul a devenit viral, iar reactiile norvegienilor au fost pozitive. Una dintre ele a fost a unui grup de norvegiene, membre ale unei miscari internationale de voluntare, care au venit in vizita la Chateau Purcari si s-au declarat incantate de vinurile moldovenesti si de filmuletul creat de Purcari catre poporul lor.

Iata mesajul lor catre moldoveni, in limba romana: 

Din septembrie 2014, dupa mai bine de patru ani de negocieri, vinurile Purcari si Bostavan au fost acceptate in rigidul monopol al produselor alcoolice din Norvegia, devenind singurele vinuri moldovenesti pe piata norvegiana.

Spotul de multumire Takk Norge: 

Vinaria Purcari, fondata in 1827, este cea mai veche vinarie din Moldova. Prima medalie de aur a fost obtinuta in 1878, la Expozitia Mondiala din Paris, cand oenologii francezi au fost profund impresionati de aroma bogata si culoarea intensa a vinului Negru de Purcari, care a intrecut chiar si vinurile de Bordeaux. De-a lungul anilor, colectia de vinuri Purcari a castigat peste 140 de medalii la cele mai prestigioase concursuri internationale ca Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge International du Vin, dar si legendara apreciere la curtea regala din Marea Britanie.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: